Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Zoran Lazarević novi načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore

Danas je u Vili Gorica u Podgorici održana sjednica Savjeta za odbranu i bezbjednost kojom je predsjedavao predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, u radu je učestvovala predsjednica Skupštine Danijela Đurović i predsjednik Vlade Dritan Abazović, a po pozivu i ministar odbrane Raško Konjević

Savjet za odbranu i bezbjednost je na današnjoj sjednici, na prijedlog ministra odbrane Raška Konjevića, postavio brigadnog generala Zorana Lazarevića na dužnost načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore.

sjednica Savjeta za odbranu i bezbjednost

Danas je u Vili Gorica u Podgorici održana sjednica Savjeta za odbranu i bezbjednost kojom je predsjedavao predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, u radu je učestvovala predsjednica Skupštine Danijela Đurović i predsjednik Vlade Dritan Abazović, a po pozivu i ministar odbrane Raško Konjević.

“Savjet za odbranu i bezbjednost je na današnjoj sjednici, na prijedlog ministra odbrane, postavio brigadnog generala Zorana Lazarevića na dužnost načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore. Dosadašnji načelnik, brigadni general Milutin Đurović imenovan je za izaslanika odbrane u vojno-diplomatskom predstavništvu Crne Gore”, saopšteno je iz kabineta Mila Đukanovića.

sjednica Savjeta za odbranu i bezbjednost

Savjet za odbranu i bezbjednost je na današnjoj sjednici, razmatrao i druga pitanja iz svoje nadležnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tifa
10.06.2022-16:02 16:02

Sdp je najsramnija partija, protiv interesa CG rade sve.

bajo
10.06.2022-17:37 17:37

Kako se umusila Djurovicka . I slusa li slusa … Dritan ne mase rukama . I on umiren

gagi
10.06.2022-20:44 20:44

Onaj brigadni general Durovic je zasluzio da ga uhapse jer je pod pritiskom one kucke Injac osramotio vojsku Crne Gore,a dovela ga je Injac iz penzije,olosi i ona i on.