Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Zogović: Izborni rezultat glavni osnov za formiranje Vlade

"Buduća vlast pošteno može biti formirana samo na osnovu jasnih principa, a izborni rezultat je glavni i jedini ispravan pokazatelj kako se formira odgovorna vlast", navodi Zogović

“Pošto svi ovih dana licitiraju o budućoj Vladi, podjeli funkcija i kadrovskim rješenjima, mislim da i ja imam pravo da o svemu tome nešto kratko kažem.

Razvlašćivanje DPS-a svima mora biti prioritet. Odgovornost pred zakonom svih koji su kršili zakon, ko je radio pošteno i odgovorno nema potrebe da strahuje. Upoznavanje građana sa realnim stanjem naših finansija i ekonomije, a nakon toga sveobuhvatne ekonomske reforme. Buduća vlast pošteno može biti formirana samo na osnovu jasnih principa, a izborni rezultat je glavni i jedini ispravan pokazatelj kako se formira odgovorna vlast.

Koalicija za budućnost Crne Gore je osvojila 27 mandata, što znači da joj pripada ni manje ni više nego 66% buduće vlasti, Demokrate su dobile 10 mandata i njima pripada 24% buduće vlasti, koalicija Crno na Bijelo je dobila 4 mandata i njima pripada 10% učešća u budućoj vlasti. I to je jedini realan pokazatelj i pošten pristup. Sve drugo bi bili ustupci i igranje sa voljom naroda”, navodi poslanik Demokratskog fronta, Milun Zogović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve