Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: U(R)A se nevjerovatno brzo uklopila u vješto pripremljeni milje klero-šovinizma

U(R)A se nevjerovatno brzo uklopila u vješto pripremljeni milje klero – šovinizma i postala njegova udarna pesnica.

Piše: Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković (preuzeto sa Fejsbuk profila)

Ne tako davno, poslije izbora pisao sam o opasnostima saradnje onih koji sebe smatraju građanskom strankom sa desničarima, klero – šovinističkih svjetonazora. Rekao sam tada da je neminovno i potpuno prirodno da će desničari zadržati sve svoje temeljne odrednice od kojih nikada ne odustaju, a da će građanska stranka u procesu prilagođavanja, izgubiti građanska svojstva i prihvatati nacional – šovinistička.

Nažalost, sve se to desilo i brže nego što sam mislio. U(R)A se nevjerovatno brzo uklopila u vješto pripremljeni milje klero – šovinizma i postala njegova udarna pesnica.

Veoma brzo su prihvatili…

Komprovitovani “background” premijera Krivokapića i ministarki Bratić i Borovinić
Prekomjerno zaduženje uz kršenje zakona i procedura
Gašenje nacionalne avio – kompanije
Izbor Milana Kneževića za predsjednika Odbora za bezbjednost i neskrivenog, više fašistu, nego šovinistu
Jovana Vučurovića za predsjednika Odbora za manjinska i ljudska prava
Marinu Jočić za VD direktora Nacionalnih parkova;
Dejana Vukšića, provjerenog kadra DF-a koji je bogatstvo stekao u poslovnoj saradnji sa nadaleko čuvenim kavačkim kriminalnim klanom, za ni manje ni više, prvog čovjeka Agencije za nacionalnu bezbjednost
Vladimira Božovića, svetosavskog klero šovinistu, osnovača portala IN4C i prvog čovjeka Matice Srpske, za Rektora Univerziteta CG i
Otvoreno miješanje Srbije u unutrašnje stvari CG na svim nivoima i na sve načine, do njihovog direktnog učešća na izborima u Nišiću.
Ovakvo brzo prihvatanje nametnute politike desničarskih, okupacionih, klero – šovinističkih snaga od strane U(R)A-e ubjedljivo i nedvosmisleno govori o njihovom otvorenom kvislinškom djelovanju na satiranju Crne Gore i svega crnogorskog.

I prisjetih se tako onog strašne scene iz kultnog filma “Maratonci trče posljednji krug” kada su nakon spaljivanja čovjeka u krematorijumu, ostali “samo dugmići”. E od U(R)A-e nijesu ostali ni dugmići.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve