Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: Prle, Jovan i do zuba naoružana družina su ulazili u tuđu kuću na Cetinju

Slaga Prle da je Cetinjski manastir ikada bio njihova kuća!

Predsjednik Savjeta Građanske inicijative 21. maj i bivši predsjednik Liberalnog saveza Miodrag Živković reagovao je na izjavu patrijarha Srpske crkve Porfirija Perića koji je kazao da su ”na Cetinju silom htjeli da ga spriječe da dođe u svoju kuću”.

Reagovanje objavljeno na Facebook profilu prenosimo u cjelosti:

Prvoslav – Prle Perić zvani Porfirije, danas u Jasenovcu objelodani još jednu veliku LAŽ, kazavši,… “Na Cetinju su silom htjeli da nas spriječe da dođemo u svoju kuću”.

Slaga Prle da je Cetinjski manastir ikada bio njihova kuća!

Slaga Prle, iako dobro zna,  da su u tuđoj kući, samo podstanari na osnovu okupacije koju je sprovela srpska vojska nad Crnom Gorom, 1918. godine i da u njoj do dana današnjega borave bez ikakvog pravnog osnova, jer cetinjski manastir nikada nije postao vlasništvo Srbije i njene patrijaršije, nego je isključivo vlasništvo Prijestonice i Crne Gore.

Prle, Jovan i do zuba naoružana družina su toga dana ulazili u tuđu kuću i vrijeme pred nama će učiniti da to najzad shvate i prestanu da lažu i obmanjuju javnost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tako je
13.09.2021-17:14 17:14

Miko Živkoviću. Ti i Nešo Čanak ne samo da treba da dobijete medalju naše CPC nega da direktno ili indirektno kaoi inovcano i veraslno podrzite izgradnju hrama. A ako treba kao iskreni vjernici da se i zamonasite i pomognete nasem mitropolitu Mijailu.

Nikola
14.09.2021-01:15 01:15

Poserem ti se u sendvic. Potlje ima mozak da ti raboti ka svajcarski sat….govedo da li govedo picoustansko grnocidasko.

Milena
14.09.2021-11:53 11:53

O vo ista osoba pise,prepoznaje se nesojluk bez granica,dvonozac neki bolesnog uma,jadove,iako nemas veliki broj vijugaukapiraj da hulis na Boga i da vas Bog kaznjava,svugdje gubite,