Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Živković poručio Demokratama: Džaba vam taj lažni građanski plašt, vi ste samo ružni dekor u ovom velikosrpskom i svetosavskom kolu

ako je kazao, za razliku od Demokrata, koji od politike, politikanstva i populizma za neznavene ništa ne znaju, on je profesionalno ostvaren čovjek i prije i poslije politike, a ta partija je samo ružni dekor u ovom velikosrpskom i svetosavskom kolu

Bivši lider Liberalnog saveza i jedan od osnivača Građanski inicijative “21. maj”, Miodrag Živković poručio je da je danas, kritikujući politiku Demokrata, istakao jednu njihovu podlu osobinu – da je za njih napad najbolja i jedina odbrana. Kako je kazao, za razliku od Demokrata, koji od politike, politikanstva i populizma za neznavene ništa ne znaju, on je profesionalno ostvaren čovjek i prije i poslije politike, a ta partija je samo ružni dekor u ovom velikosrpskom i svetosavskom kolu.

Njegovo reagovanje prenosimo integralno:

Kritikujući danas politiku Demokrata, istakao sam jednu njihovu podlu osobinu, da je za njih napad najbolja i jedina odbrana. Reagujući na moju današnju objavu tandem Bečić – Bogdanović, potpisujući nekog mlađanog Spajića iz Herceg Novog, samo pokazuju svoje pravo lice i naličje. Za razliku od njih, koji nijesu odgovorili ni na jednu moju veoma ozbiljnu optužbu, da su teokrate, da su poslušnici Srpske crkve i da rade na projektu nestajanja Crne Gore, ja ću odgovoriti na sve meni, očekivano upućene lične diskvalifikacije.

Prvo, da sam izdao LSCG i Slavka Perovića, vrijeme je već dalo neke odgovore, a ja ću se potruditi, iako odlažem preko svake mjere, čuvajući obraz drugima, da i na to dam jasne odgovore. Da sam isključen iz LSCG je nažalost suluda priča u koju ste i vi povjerovali, jer to nije bilo moguće ni po statutu LSCG, ni po glasovima delegata, koji su ostali u manjini (bez kvoruma) nakon mog napuštanja kongresa LSCG.

Za ovakve napade Demokrata dovloljno je reći da Miodrag-Miko Živković nikada i nikoga nije izdao. Moj jedini motiv da se bavim politikom bio je obnova crnogorske nezavisnosti i danas se ponosim što sam, za razliku od nekih na tome do kraja istrajao i dao svoj puni doprinos.

Drugo da imam danas neke svoje mentore. Ovakva nesuvisla optužba i ne zaslužuje ozbiljniji komentar, jer za razliku od Demokrata kojima je Srpska crkva glavni mentor, ja nikada u životu nijesam imao nikakve mentore. Uređena, pravedna, poštena i jaka Crna Gora je uvijek bio moj jedini motiv i pokretač. Upravo iz ovih razloga sam se danas i vama obratio, jer vidim da je ozbiljno, lukavo i perfidno ugrožavate.

Treće, Trsteno nije ispričana priča samo za zlurade i Demokrate. Tačno je da je tada (prije skoro 20 godina) LSCG predvodio vlast u Kotoru, kada je prodato zemljište u zaleđu Trstena, ali je isto tako tačno da je to jedini predmet u periodu našeg višestranačja (više od 30 godina) koji je prošao sve sudske instance u krivično-pravnom i građansko-pravnom smislu, od Osnovnog do Vrhovnog suda, kojim je potvrđena njegova zakonitost. I na kraju, “drage” moje Demokrate, “dragi moji ” Bečiću i Bogdanoviću, ne gurajte mlade ljude (Spajića) u vaše laži i konstrukcije.

Za razliku od vas, koji od politike, politikanstva i populizma za neznavene, ništa ne znate, Miodrag-Miko Živković je profesionalno ostvaren čovjek i prije i poslije politike, a vi ste samo ružni dekor u ovom velikosrpskom i svetosavskom kolu, koji sve više građana primjećuje. Srećni vam put bio sa vašim Joanikijem, ali morate znati da je sve manji broj neznavenih, koje ste do sada isuviše lako varali. Znala je uvijek Crna Gora prepoznati izrode i izdajnike, pa će to znati i ovoga puta. Džaba vam je taj lažni građanski plašt kojim ste se ogrnuli, jer se ovdje nikada nije mogao prodati “rog za svijeću”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kacakan
04.05.2021-19:38 19:38

Pura je za tebe genije!

cikoticka
05.05.2021-01:06 01:06
Reply to  Kacakan

pura isti ka i ljoljo i spaic, cita sto mu napisu