Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: Planovi o likvidaciji Đukanovića alarm za uzbunu, službe bezbjednosti i tužilaštvo da hitno reaguju

Danas objavljeni materijali na osnovu kojih se nedvosmisleno može utvrditi da su pripadnici škaljarskog klana imali planove za likvidaciju predsjednika Đukanovića alarmantno je i zahtijeva hitnu reakciju bezbjednosnog sektora i nadležnog tužilaštva, saopštio je Danijel Živković, šef Kluba poslanika DPS Crne Gore

Danas objavljeni materijali na osnovu kojih se nedvosmisleno može utvrditi da su pripadnici škaljarskog klana imali planove za likvidaciju predsjednika Đukanovića alarmantno je i zahtijeva hitnu reakciju bezbjednosnog sektora i nadležnog tužilaštva, saopštio je Danijel Živković, šef Kluba poslanika DPS Crne Gore.

“Naime, nedjeljama svjedočimo otkrivanju sprege između škaljarskog klana, djelova SPC, političkih partija i medija, koji su očito zajednički vodili kampanju za izbore 30. avgusta kako bi preuzeli vlast sa ciljem ostvarivanja interesa pojedinih kriminalnih struktura. Ipak, ono što smo danas imali prilike da vidimo predstavlja alarm za društvo u cjelini budući da visokopozicionirani članovi razmatraju planove o likvidaciji najvišeg državnog zvaničnika – u konkretnom slučaju predsjednika Crne Gore.

Ovo je posljednji alarm da se u kompletan slučaj uključi sektor bezbjednosti i tužilaštvo, jer u suprotnom sve ono što se može dešavati u Crnoj Gori u narednom periodu biće njihova direktna odgovornost”, naveo je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve