Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Živković: Oživjećemo ekonomiju sjevera Crne Gore i otvoriti nova radna mjesta

U sklopu predizborne kampanje predstavnici liste ''Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković'' posjetili su Bijelo Polje, i tom prilikom obišli dva tamošnja veoma važna privredna subjekta ''Mesopromet'' i mljekaru ''Milka''

“Kreiraćemo kvalitetne kreditne linije za naše vrijedne domaćine, za naše vrijedne privrednike sa sjevera Crne Gore i nema nikakve dileme da ćemo oživjeti ekonomiju i otvoriti nova radna mjesta”, ukazao je Danijel Živković samo na neke od stvari koje će kao dio vlasti koalicija DPS – SD – LP – DUA uraditi u narednom vremenskom periodu.

U sklopu predizborne kampanje predstavnici liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković“ posjetili su Bijelo Polje, i tom prilikom obišli dva tamošnja veoma važna privredna subjekta “Mesopromet” i mljekaru “Milka”.

“Imao sam prilike da se danas uvjerim kako pravi domaćini i vrijedni ljudi sjevera Crne Gore, Bjelopoljci, rade na razvoju Crne Gore i rade na otvaranju novih radnih mjesta. Zaista bila je prava privilegija vidjeti kako napreduje naša privreda”, rekao je Živković iz kruga mljekare “Milka”, najstarije mljekare u Crnoj Gori koja upošljava 20 zaposlenih i ima preko 300 kooperanata sa sjevera Crne Gore.

Živković je saopštio da je program koalicije “Zajedno!”, pod nazivom “Crna Gora u pokretu” usmjeren na ekonomski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta.

“Zajedno! Za budućnost koja ti pripada”

“Zbog toga pozivam sve građanke i građane Bijelog Polja, građanke i građane Crne Gore, da većinski daju svoju podršku koaliciji “Zajedno!” koja se nalazi pod rednim brojem 10”, zaključio je Danijel Živković, nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve