Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: Nož, žica, Srebrenica !?

Lično, nemam dilemu da istovjetno mišljenje imaju i premijer Krivokapić i svi ministri u njegovoj vladi koje je izabrala svetosavska Srpska crkva jer je to sastavni dio njene ideologije i njenih svjetonazora

Piše: Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković (preuzeto sa Fejsbuk profila)

“Nož, žica, Srebrenica” je fašistička poruka užasa, koja ne tako rijetko osvane na zidovima i pločnicima u Crnoj Gori i ledi krv u žilama svakog normalnog građanina jer ga podsjeća na prvi i najveći genocid poslije drugog svjetskog rata, izvršen nad muslimansko – bošnjačkim stanovništvom ovog malog grada u Bosni i Hercegovini.

Jučerašnje negiranje genocida u Srebrenici i negiranje legitimiteta međunarodnog suda pravde u Hagu, od strane ministra pravde u vladi Zdravka Krivokapića, doživio sam upravo kao afirmaciju poruke ovog strašnog grafita koji nas podsjeća na svo zlo i izopačenu svirepost onih koju su izvršili ovaj strašni zločin.

Lično, nemam dilemu da istovjetno mišljenje imaju i premijer Krivokapić i svi ministri u njegovoj vladi koje je izabrala svetosavska Srpska crkva jer je to sastavni dio njene ideologije i njenih svjetonazora.

Sada nam mora biti jasno koju “slobodu” su nam donijeli ovi oslobodioci, i koji je karakter njihovog poimanja demokratije i građanskog društva.

Koliko god isto mislili, jedini način da speru ovu bruku i sramotu sa države koju vode, da opstanu kao vlada i spasu i ono malo duše što im je ostalo je da premijer, odmah razriješi svog omiljenog ministra pravde kojem ovdje ni ime ne pominjem iz svih higijenskih i estetskih razloga.

Ćutanje prvog čovjeka parlamenta u čijem domu je izrečen ovakav užasni stav je opasno koliko i poruka koju je izrekao nepomenik.

Ostanak vicepremijera u ovakvoj vladi, prevazilazi i samu izdaju nacionalnih i državnih interesa ove zemlje, koju je već izvršio.

Smrt fašizmu, sloboda narodu !

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crno
27.03.2021-11:41 11:41

Cijela srpska vlada ima isto misljenje kao MLADIC.-KARADZIC ( LEPOSAVIC-BECIC -ABAZOVIC )za sve je kriva predhodna VLAST nije im se smjela prepustiti vlast ni po cijenu zivota OKUPATORU SRPSKA VLADA ! Mora se stati ovom zlu fasistickom na kraj i okupatora micat dok je vrijeme! !!

Safet
27.03.2021-11:58 11:58

Mišljenje imaju i premijer Krivokapić a CETNKA- BECICA ni govora on je taj koji je pokretac da se u Berane da ulica Mladica juce slusa i smije se Karadzicu (Leposavicu) svjetski olos i svi ministri u njegovoj vladi koje je izabrala svetosavska Srpska crkva jer je to sastavni dio njene ideologije i njenih svjetonazora.

Srednji kraj
27.03.2021-14:14 14:14

Žile za tebe je Pura kralj!

Budva
27.03.2021-16:34 16:34
Reply to  Srednji kraj

Srednji ko tebe sta pita kome je sta dobro predji na tvoj portal ovaj ti ne znas citat i ne muci se predji na tvoj maternji jezik !

Miro
27.03.2021-19:28 19:28

Nadam se da i medju Demokratima ima ljudi koji ce se pobuniti i koji nece sopstveni moral prljati u nemoralnoj sutnji svoje stranke.