Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: Najružnija podmetačina Demokrata, osjećam se nesigurno u svom gradu

“Zbog njihovih manipulacija, vađenja riječi iz konteksta i krivotvorenja privatne viber prepiske, osjećam se nesigurno u gradu u kojem sam rođen i u kojem živim”, rekao je Živković

Špijuniranjem interne Viber grupe, Demokrate su došle do djelova prepiske koja je krajnje neformalnog i dominantno šaljivog karaktera. Moje navođenje citata iz poznatog domaćeg filma zloupotrijebili su na najgori mogući način i to plasirali kroz njima naklonjen medij, saopštio je danas član Savjeta mladih DPS Kolašin Luka Živković, ističući da se radi o najružnijoj podmetačini.

foto DPS

“Ovih dana, pojedini akteri kolašinske političke scene, u žaru svoje predizborne kampanje, zloupotrijebili su moje ime i pokušali da me prikažu u svijetlu koje ne priliči ni mom vaspitanju, ni građanskim stavovima. Nijesu vodili računa da izbori dolaze i prolaze, ali da mi ostajemo da živimo u Kolašinu. Da u svemu postoje granice, pa i u metodama koje ćemo koristiti da bismo osvojili politički poen više”, naveo je Živković.

Kako je rekao, zbog njihovih tvrdnji, poput onih da je “pozivao na klanje“ i sličnih optužbi, pojedinci iz redova Demokrata u Kolašinu nacrtali su mu metu na čelu.

“Zbog njihovih manipulacija, vađenja riječi iz konteksta i krivotvorenja privatne viber prepiske, osjećam se nesigurno u gradu u kojem sam rođen i u kojem živim”, dodao je Živković.

Poznata mu je, kazao je, politička biografija Demokrata.

“Jasno mi je da je mržnja, a ne mir “njihova nacija”. Znam da su poznati i iz ranijih kampanja, i javnog djelovanja širom Crne Gore kao beskrupulozni politički profiteri, kojima ništa nije sveto, što su pokazali nedavno u Budvi kad su nahuškali prijatelje i kumove jedne na druge”, poručio je član Savjeta mladih DPS Kolašin.

Žao mu je, naglasio je, ako je bilo ko povjerovao u optužbe koje pokušavaju da muzalijepe.

“Izvinjavam se ako sam nekog, makar i nesvjesno, uvrijedio ili povrijedio. Nije mi bila namjera. Niti je to moj manir. Vaspitan sam da vodim računa o ponašanju i građanskoj pristojnosti i da se prema ljudima odnosim sa uvažavanjem i poštovanjem. Zato sam vama, moji prijatelji, želio da objasnim pozadinu ovog slučaja”, zaključio je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve