Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Živković: Količina vakcine koju Srbija poklanja nije dovoljna da vakciniše ni njihove popove u CG

Sa največim prezirom i gađenjem gledam na pokorna i dodvornička zahvaljivanja domaćih ljigavaca koji su gotovo ponizno kleknuli kao dobro dresirani psi, da dočekaju donaciju vakcina iz Srbije

Piše: Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković (preuzeto sa Fejsbuk profila)

Sa najvećim prezirom i gađenjem gledam na pokorna i dodvornička zahvaljivanja domaćih ljigavaca koji su gotovo ponizno kleknuli kao dobro dresirani psi, da dočekaju donaciju vakcina iz Srbije.

Na sve ovo gledam sa prezirom jer su nas isti oni zajedno sa darodavcima vakcina veoma smišljeno i podlo doveli u situaciju da budemo bjelosvjetski prosjaci.

I da mi život zavisi od te vakcine, nikada je ne bih primio i tako jeftino bacio pod noge, sopstveni ponos i dostojanstvo.

Inače količina vakcina koju susjedna Srbija poklanja, a crnogorska podanička vlast na koljenima dočekuje, nije dovoljna da vakciniše i revakciniše, ni samo njihove popove u Crnoj Gori.

Tako vam izgleda hegemonističko i sramno politikanstvo, aktera ove prljave igre sa zdravljem građana Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miro
17.02.2021-18:48 18:48

Treba im zahvaliti ako vakcinisu popove SPS. Oni su i proširili bolest po CG.

Nikola
18.02.2021-06:01 06:01

U potpunosti se slazem….neka ih daju njiovima, djavo ih odnio zajedno sa donatorima. Pa poslije vakcine trk nan kasicicu, kao do sad sto su goveda radila.