Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: Iz šupljega u prazno

Niko do sada nije tako perfidno produbljivao podjele u društvu, razarajući i to malo društvene kohezije i zdravog razuma, kako to rade Demokrate svojim obesmišljenim svakodnevnim pozivanjem na pomirenje

Piše: Miodrag Živković (Preuzeto sa Fejsbuk profila)

Posljednjih dana svjedočimo do sada neviđeno vulgarnoj i primitivnoj svađi Demokrata i DF-a. U tom ratu saopštenjima ima svega, od laži i podmetanja do istine.

Suština ovog bjesomučnog valjanja u blatu, jednih i drugih je pravi mali rat oko zajedničkog biračkog tijela za čiju naklonost se bore svim sredstvima. Za nas koji to posmatramo sa strane, više je nego jasno da se sve kreće u krugu identične ideološke matrice i da je svako periodično prelivanje takvih birača sa jedne na drugu stranu, samo presipanje “iz šupljega u prazno”.

U tom prljavom međupartijskom obračunu, kud i kamo je pošteniji i jasniji odnos DF-a prema javnosti. Oni ne kriju da su izvođači velikosrpskog projekta “Srpski svet”, da Crna Gora ne treba da postoji i da to rade u savezu sa Crkvom Srbije i državnim vrhom Srbije.

Za razliku od DF-a, Demokrate isto to rade, samo lukavije, podlije i perfidnije, krijući “kao zmija noge” svoje mentore, planove i ciljeve. Njihov rad na ovom velikosrpskom projektu je utoliko i opasniji jer u svoje širom razapete “paukove mreže” hvataju i zadržavaju značajan dio neznavenih, zbunjenih i zabludjelih građana koji još uvijek ne prepoznaju suštinu njihove prevare.

Stižu Demokrate da ratuju i na drugim poljima, napadajući svakoga ko ih i u kontekstu pomene. Rade to na najprizemniji, da ne kažem najpodzemniji način. Nivo njihove komunikacije sa svima koji se usude da ih kritikuju je strašan doprinos istoriji primitivizma i beščašća. Najvulgarnije uvrede, laži i podmetanja su njihovo najjače oružje.

U to smrdljivo blato koje su sami stvorili, pokušavaju uvući sve i na taj način obesmisliti političku i društvenu scenu Crne Gore. Vjerujem da ima dovoljno pametnih koji na to neće pristati.

Niko do sada nije tako perfidno produbljivao podjele u društvu, razarajući i to malo društvene kohezije i zdravog razuma, kako to oni rade svojim obesmišljenim svakodnevnim pozivanjem na pomirenje.

Zato je važno ostati van njihovog blata, pustiti njih i DF da nastave presipanje “iz šupljega u prazno”, a svi mi ostali koji želimo sačuvati ovu zemlju najzad moramo shvatiti da su oni zajedno, dio iste trule jabuke i istog paklenog i sramnog plana obezglavljivanja Crne Gore.

Čuvajući građanski karakter ove zemlje, njen sekularizam, antifašizam i multinacionalni sklad, sačuvat ćemo Crnu Goru, a njih zajedno poslati na smetlište još jedne Crnogorske izdaje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vuk
22.07.2021-11:05 11:05

Gospodine Zivkovicu nikad nije moglo bure suple da se napuni -DF-DEMOKRATE narodu samo podmicu i lazu a Zla-Ura daje podrsku i jednim i drugim !!