Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Živković: Đukanović će u nedjelju ostvariti novu veliku izbornu pobjedu

Prema njegovim riječima, uzalud  je protivnicima sve što rade, pa i to što na svaki način pokušavaju narušiti ustavno pravo crnogorskim biračima i našoj dijaspori

Kako se izborni dan primiče, tako je sve više informacija sa terena koje nedvosmisleno ukazuju da će predsjednik države Milo Đukanović u nedjelju ostvariti novu veliku izbornu pobjedu, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Danijel Živković.

“Neće to biti samo njegova i pobjeda Demokratske partije socijalista i svih naših partnera koji su javno podržali njegovu kandidaturu – već će u pitanju biti pobjeda čitave Crne Gore, građanske i evropske, one koja je samosvjesna i koja počiva na međukonfesionalnoj slozi i saradnji”, ističe Živković.

Prema njegovim riječima, uzalud  je protivnicima sve što rade, pa i to što na svaki način pokušavaju narušiti ustavno pravo crnogorskim biračima i našoj dijaspori.

“Nikoga oni neće zaplašiti, a u nedjelju će dobiti najbolji i demokratski odgovor na sve pokušaje zastrašivanja, pritisaka i ucjena. Crna Gora se nikad nije dala vezati, a tako će biti i ovog puta – od nedjeljne pobjede kreće demokratska borba za povratak naše države na evropski kolosijek, sa kojeg su je pokušali izgurati apostoli i oni kojima bespogovorno služe”, zaključio je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve