Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: BIRN obavlja prljavi plaćenički posao za velikosrpski projekat koji je na djelu u Crnoj Gori

''Sada je jedna stvar sasvim izvjesna, da je ovo prljavi plaćenički posao koji odrađuje BIRN za velikosrpski projekat koji je na djelu u Crnoj Gori''

Građanska inicijativa 21. maj našla se u društvu ekstremističkih organizacija u istraživanju BIRN-a.

Predsjednik Savjeta Građanske inicijative “21. maj” Miodrag Živković kazao je za Antenu M da ga ta informacija nije iznenadila.

”Nakon prvih objava BIRN-a o pojedincima koji su obilježeni kao ekstremisti, apsolutno me ne iznenađuje da je tu i Građanska inicijativa “21. maj”. Sada je jedna stvar sasvim izvjesna, da je ovo prljavi plaćenički posao koji odrađuje BIRN za velikosrpski projekat koji je na djelu u Crnoj Gori”,  rekao je Živković.

Živković ističe da ne treba puno objašnjavati da je GI “21. maj” za ove dvije godine sa svojim članovima savjeta, koji su imali brojne medijske natpise, kolumne i izvještaje, razobličila sve ono što radi rusko sprski projekat u Crnoj Gori i sasvim je normalno da se ona našla zajedno sa ostalim aktivistima na listi BIRN-a.

”To nas ne iznenađuje i jedino što možemo obećati je da ćemo nastaviti na isti način da se borimo za građansku, antifašističku, sekulatnu i multivjersku Crnu Goru, protiv zla koje je zadesilo Crnu Goru”, zaključio je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve