Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: Apsurdno je da DF traži minimalnu platu 650 eura; Radunović: Sprdamo se

Živković dodaje da nema opravdanja za to što DF daje kiseonik političkoj strukturi koja će da ih uništi.

Šef poslaničkog kluba DPS-a Danijel Živković kritikovao je u parlamentu odluke DF-a da podrže projekte Vlade rekavši da su destruktivni, politčki apsurdni i kontradiktorni time što predaju amandman da minimalna plata bude 650 eura.

Na ovu konstataciju Živkovića odgovorio je poslanik DF-a Slaven Radunović koji je dobacio: “Sprdamo se”.

-Pa recite to građanima, sad ste rekli da ste politički ozbiljni. Prepuni ste kontradiktornosti- poručio je Živković.

On je kazao da DF priča da će da obori Zdravka Krivokapića, ali da je on za njih politički velemajstor i da ih je “preveslao”.

-Vi ste njemu dali vjetar u jedra, vaši glasači ne mogu da vjeruju da je jaki DF spao na ovakvu vrstu političkog poniženja – kazao je Živković.

Radunović je odgovorio da je “jaki DF srušio vlast”.

– Sastavili smo se samo sa ciljem da vas srušimo. To što smo htjeli, uspjeli smo. Taj DF neće dozvoliti da se vratite na vlast, jer ste vi najveće zlo Crne Gore od 1945. I mi to nećemo dozvoliti po bilo koju cijenu. Ako treba da propadne DF, propašće – kazao je Radunović.

Dodaje i da imaju posebno biračko tijelo.

– Vi ne poznajete ljude koji glasaju za DF. Vi ste naučili ljude da kupujete, da ucjenjujete. Mi tako ne radimo. Za nas ljudi glasaju jer nam vjeruju, jer su sa nama spremni u rov da uđu. Kad mi odavde pričamo, ja svaki put u glavi imam neki od tih likova i neću da ih razočaram- istakao je Radunović.

Poslanik Demokratskog fronta Milo Božović kazao je da je DF saglasan sa dosta stvari koje je iznio šef poslaničkog kluba DPS-a Danijel Živković koji je govorio o spornim odlukama Vlade, ali i da uprkos tome podržavaju njene projekte.

-Zamislite kakvi ste vi kad smo spremni da podržimo sve ove projekte samo da ne dođete na vlast, zamislite kakvi ste onda i šta se uradili ovoj državi- kazao je Božović Živkoviću.

Reagujući na riječi Božovića, Živković je kazao da je nevjerovanto to što je rekao.

-Zbog mržnje prema DPS-u DF glasa za nešto što će uništiti Crnu Goru. To je niža ljestvica u nivou političke odgovornosti. Spremni ste da uništite Crnu Goru zbog mržnje prema jednoj partiji. Spremni ste da idete u totalnu destrukciju sistema- kazao je Živković.

Dodaje da nema opravdanja za to što DF daje kiseonik političkoj strukturi koja će da ih uništi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve