Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Vojska na ulicama, Vlada na masovnom skupu

Portparol Socijaldemokrata Crne Gore, Nikola Zirojević, u svojoj objavi na Twitter-u komentarisao je  nepridržavanje mjerama aktera vladajuće većine na sahrani vladike Atanasija, poručujući  da se moraju znati prioriteti

Portparol Socijaldemokrata Crne Gore, Nikola Zirojević, u svojoj objavi na Twitter-u komentarisao je  nepridržavanje mjerama aktera vladajuće većine na sahrani vladike Atanasija, poručujući  da se moraju znati prioriteti.

“Vlada građanima CG: “Imamo preko 1000 preminulih, pa smo vojsku izveli na ulice da vas opominje i zastraši, sahrane morate obavljati isključivo u užem krugu porodice i uz zabranu primanja saučešća. Isto Vlada: Pola proputilo na masovnu sahranu, sa sve ljubljenjem kovčega”, navodi on.

Žirojević smatra da nakon ovog propusta, slijedi poznat scenario od predstavnika Vlade.

“Do sad smo se već navikli, pa znamo šta slijedi: izvinjenje premijera jer se opet zaboravio. Šta će crno čeljade, dešava se, ko će popamtiti sve. A granice za region, i njih ste zaboravili da zatvorite? Ma nema veze, lagano. Rađamo se svakog dana, a izbori u Nikšiću su ipak svake četiri godine. Moraju se znati prioriteti. Ništa vi ne brinite za nas”, zaključio je Zirojević na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
06.03.2021-16:34 16:34

Sto..samo izvinjenje..nije to prvi put..Treba citavoj vladi dat Otkaz..i da se organizuju novi izbori!