Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Sve osim napuštanja i obaranja Abazovićeve Vlade značilo bi zatvaranje očiju pred izdajom Crne Gore

Riješenost izdajničkog predsjednika Vlade Dritana Abazovića da, po svaku cijenu, potpiše ugovor sa SPC koji ne predstavlja ništa drugo do izdaju Crne Gore i njenih državnih interesa mora naići na adekvatnu reakciju suverenističkih partija koje su unutar Vlade ili joj daju podršku u Parlamentu, ocijenio je predsjednik omladine Socijaldemokrata i portparol Nikola Zirojević

Riješenost izdajničkog predsjednika Vlade Dritana Abazovića da, po svaku cijenu, potpiše ugovor sa SPC koji ne predstavlja ništa drugo do izdaju Crne Gore i njenih državnih interesa mora naići na adekvatnu reakciju suverenističkih partija koje su unutar Vlade ili joj daju podršku u Parlamentu, ocijenio je predsjednik omladine Socijaldemokrata i portparol Nikola Zirojević.

“Nevjerovatno je koliku spremnost da trpe, ne samo na svoju štetu, već i na štetu države pokazuju kolege iz nove većine. Danas su doživjeli da ih predsjednik Vlade u kojoj obavljaju važne funkcije nazove “grupicom ekstremista unutar Vlade”, dodajući da im nije do “Temeljnog ugovora, nego do Europola”. Šta je time Abazović htio da kaže, neka oni protumače.

43. izdajnička Vlada Dritana Abazovića, nažalost, djeluje tačno onako kako smo mi u SD-u predvidjeli da će djelovati. Partije koje su nam predstavljene kao zaštitnice crnogorskih interesa u Vladi su nemoćne, dok Vladom upravljaju Abazović i Joković, sprovodeći jasno zacrtanu agendu koju su dobili od svog mentora.

U ovakvoj situaciji kada izdajnik Abazović Crnoj Gori priprema veću štetu od one koju je uspio da napravi Zdravko Krivokapić sa njegovim apostolima, suverenističkim partijama preostaje samo jedno – da napuste i zajedno sa nama sruše ovu izdajničku Vladu i Abazovića pošalju u ružnu političku prošlost ove države. Sve osim toga bi značilo zatvaranje očiju pred klasičnom izdajom Crne Gore i njenih vitalnih državnih interesa”, navodi Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
06.07.2022-17:40 17:40

Bravo G-dine Zirojevicu..ovakve teme nijesu od juce..to je pocelo od Litija..pa do danas..da ste vi u Vladi..tada reagovali..ne bi doslo do ove katastrofe..Litijasima dozvoliti da litaju 7 mjeseci na ulice CG..je bio najvece neznanje..DPS..i vas licno..Da ste tada zabranili ulicne..klerofasisticke..ulicke orgije..ne bi doslo do ove tragedije..DPS..je najkrivljiji..Drugo drzava CG..sa nasim crnogorskim politicarima..nijesu vodili o CPC..sto je za tesku osudu..