Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Zirojević: Stojimo uz svakog građanina, Belvederca, kojeg odlazeća vlast progoni

''Stojimo uz svakog građanina, Belvederca, kojeg odlazeća vlast na ovaj način progoni. Naša braća i sestre u ovoj borbi nijesu i neće biti sami! Zajedno ćemo stati na kraj izdajničkoj vladi i izboriti se za budućnost koja nam pripada''

Puna podrška mojoj koleginici iz odborničkih klupa, Jeleni Marković, poručuje portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

“Sa sličnim pokušajima zastrašivanja smo se susreli i nakon Bogetića, pa je sva priča na kraju pala u vodu”, naveo je Zirojević.

Tada je, podsjeća, Abazović bio potpredsjednik Vlade.

“Ovim pokušajem zastrašivanja časnih i poštenih ljudi, a Jelena je samo jedna od njih, koji su ustali protiv klasičnog otimanja kulturne baštine Crne Gore od strane izdajnika Abazovića i njegove Vlade, samo nas dodatno jačate, približavate i motivišete. Zato je veoma važno jasno poručiti – stojimo uz svakog građanina, Belvederca, kojeg odlazeća vlast na ovaj način progoni. Naša braća i sestre u ovoj borbi nijesu i neće biti sami! Zajedno ćemo stati na kraj izdajničkoj vladi i izboriti se za budućnost koja nam pripada”, poručuje Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve