Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Stiže nam nova, i suštinski i politički olupina, pod nazivom “ruka pravde”

Kako je istakao, ovaj trajekt je i idealna lokacija da, nakon smjene aktuelne vlade, baš na tom mjestu, zbog svih svojih nepočinstava, bude procesuiran aktuelni premijer kojeg će ruka pravde poslati pravo kod njegovih partijskih drugova, na biračko mjesto ZIKS

Umjesto smirivanja strasti u susret izborima, vlast se, u nedostatku preciznijeg termina, sprda sa državom i građanima, kupovanjem trajekata, bolje rečeno olupina izvučenih uglavnom iz starog gvožđa, ne da bi završila svoj posao, nego da bi davanjem naziva trajektu poput “Ruka pravde”, pravila cirkus po Crnoj Gori, kazao je portparol Socijaldemokrata i kandidat za poslanika na listi “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada”, Nikola Zirojević.

“I dok im se “30. avgust” i suštinski i metaforički raspao i nema mu spasa, stiže nova, opet i suštinski i politički olupina, pod nazivom “ruka pravde”.  Očekujem da će, u susret sezoni, odgovorni u NTO osmisliti kampanju za ovaj trajekt – visoki funkcioneri vladajućih partija, iz spuškog ambijenta, pozdravljaju građanke i građane i preporučuju vožnju “rukom pravde”, kazao je Zirojević.

Kako je istakao, ovaj trajekt je i idealna lokacija da, nakon smjene aktuelne vlade, baš na tom mjestu, zbog svih svojih nepočinstava, bude procesuiran aktuelni premijer kojeg će ruka pravde poslati pravo kod njegovih partijskih drugova, na biračko mjesto ZIKS.

“Kako će se zvati sljedeći trajekt, ne mogu da predvidim, ali sam siguran da će se jedan od kombija Zavoda za izvršavanje krivičnih sankcija, nakon što 11. juna dođe do smjene ove katastrofalne vlasti, nositi ime Dritan. Makar tog jednog dana dok ga bude prevozio”, zaključio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve