Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević sa Cetinja: Još ćete se nagledati zlatnih orlova na crvenoj pozadini!

On je zaključio time da je od velike važnosti da nijedan građanski opredijeljen pojedinac 11. juna ne ostane kući ili ne da glas tamo đe će se on prosuti i završiti ko zna kome

Portparol Socijaldemokrata Crne Gore i kandidat za poslanika sa liste „Zajedno! Za budućnost koja ti pripada“, Nikola Zirojević, poručio je sa Cetinja, kako je kazao, „lokalnim izdajnicima i njihovim istomišljenicima u Crnoj Gori“, da se sa vitalnim interesima Crne Gore neće igrati.

„Okupili smo se da kažemo da je bilo dosta ponižavanja ove države, njenog skretanja sa evropskog i evroatlantskog kursa i da nećemo više dozvoliti da, i u regionu, i šire, budemo predmet sprdnje i poruge zbog njihovog neznanja i neodgovornog upravljanja. Došli smo noćas da im kažemo da im ne zaboravljamo ni Belveder, ni Bogetiće i da baš sa ovog mjesta damo podršku svim onima koje takozvana „ruka pravde“ pokušava zastrašiti pozivima za sud i nekim fingiranim sudskim postupcima“, kazao je on.

Zirojević je se osvrnuo na, kako je kazao, „fingirane sudske postupke“ vezano za događaje 4. i 5. septembra 2021. godine na Cetinju, navodeći da optužene građane optužuju oni čiji najbliži saradnici okupiraju spuške ćelije optuženi za organizovani kriminal i korupciju i oni čija se imena na gotovo svakoj stranici dekriptovane Sky aplikacije, od strane organizovanih kriminalnih grupa, pominju u pozitivnom kontekstu.

„Sa ovoga mjesta, iz prijestonog grada, iz kolijevke Crne Gore i izvora našeg nacionalnog i kulturnog identiteta im poručujemo – NEĆE MOĆI! Stojimo uz naše sestre i braću, kao jedan, poručujući im da Belveder nije jedna ili više osoba, Belveder je Crna Gora“, rekao je Zirojević.

Komentarišući nedavne izjave predsjednika Opštine Pljevlja, Darija Vraneša, Zirojević je kazao da će se Vraneš još nagledati zlatnih orlova na crvenoj pozadini a 21. maj, htio ili ne htio, pamtiće dok je živ. On je kazao da će svakog 21. maja, svakog 13. jula, gradovi u Crnoj Gori biće preplavljeni barjacima i ozarenim licima, koja proslavljaju najznačajniji dan u modernoj istoriji Crne Gore, najavljujući da bi iduće godine centralnu proslavu Dana nezavisnosti mogli organizovati baš u Pljevljima.

„Cetinjanke i Cetinjani, mi vama dugujemo možda i najveće izvinjenje – jer smo kao vlast griješili. Griješili smo i prema ovom gradu, griješili smo i prema vama, jer smo Cetinju mogli i morali dati mnogo više. Svjesni smo toga, svjesni smo duga koji imamo prema ovom gradu i prema vama i zato je ova nova, mlada generacija tu – da ispravi sve greške koje su u prethodnih 30 godina napravljene prema Cetinju“, poručio je Zirojević okupljenim građankama i građanima.

On je zaključio time da je od velike važnosti da nijedan građanski opredijeljen pojedinac 11. juna ne ostane kući ili ne da glas tamo đe će se on prosuti i završiti ko zna kome.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve