Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Poslanice Jelušić, kakav je bio film?

On je dodao da očekuje, koliko je sjutra, da se poslanica Jelušić zgrozi svog sinoćnjeg ponašanja i javno osudi Boženu od preksinoć koja je prisustvovala premijeri filma

Otvaram portal, čitam i ne vjerujem! “Ikona” građanizma, “zaštitnica” tekovina antifašizma, “pomiriteljica” Crne Gore, Božena Jelušić, prisustvovala je premijeri filma “Podijeljena zemlja” autora Borisa Malagurskog, saopštio je portparol SD Nikola Zirojević.

-Zastadoh prvo da provjerim da nijesam greškom ušao na satirični portal pouzdano.me, sve se nadajući da nije istina. Vjerovao sam da ne može gore, nadao sam se, štiteći poslanicu Jelušić od sebe same, da nije tako bilo. Nažalost, istina je. Ne samo da je prisustvovala, nego je ljutito odreagovala što joj nije ostavljeno mjesto u prvom redu, pa ga je uzela nekom od lokalnih funkcionera DF-a. Vrhovna pomiriteljica apostolske Vlade Crne Gore,
Božena Jelušić, silom na sramotu je, iz prvog reda, odgledala film koji je podijelio Crnu Goru kao malo šta do sad – naveo je Zirojević.

On je dodao da očekuje, koliko je sjutra, da se poslanica Jelušić zgrozi svog sinoćnjeg ponašanja i javno osudi Boženu od preksinoć koja je prisustvovala premijeri filma.

-Da kaže da je zapanjena Boženom koja je svojim prisustvom dala podršku stvaranju još dubljih podjela u Crnoj Gori. A ova Božena, koja sve to piše, ona nije takva. Ona Crnu Goru miri tako što omot od bombona drži u džepu dok ne naiđe na prvu kantu za smeće, ona umjesto zastave nosi plastičnu kesu. Promaknu joj, istini za volju, povremeno nacionalistički ispadi njenih koalicionih partnera, digne ona ruku i za neke takve zakone u Parlamentu, pa se poslije jada kako je njoj teško i kako je zgrožena gledajući šta se radi – kaže Zirojević.

On je dodao da se više i ne pita, jer je sada sasvim siguran, da ne postoji građanin Crne
Gore, ma kojoj vjeri i naciji pripadao, da vjeruje u jedno slovo onoga što govori i piše Božena Jelušić.

-Svakom svojom pojavom ona nam pokaže da uvijek može gore. Pa čak možemo reći da je poslanica Jelušić dala novu notu onoj Ajnštajnovoj, koja sada u Crnoj Gori glasi: “Samo su
svije stvari beskonačne – svemir i ljudsko licemjerje. Za svemir nijesam baš siguran”. Poslanice Jelušić, kako je bilo na filmu? – zaključio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve