Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Po Galiću turisti asocijalni, a državljani Crne Gore druželjubivi i šire virus

''Kako reče genijalni Igor Galić, turisti su asocijalni i ne druže se, pa im zato ne treba PCR ili uvjerenje o vakcinaciji na ulasku u Crnu Goru, a mi odavde smo druželjubiviji narod i mi širimo virus, pa nam treba uvesti ozbiljnije restrikcije''

Portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević komentarisao je pogoršanje epidemiološke situacije u Crnoj Gori, ističući da je broj zaraženih danas duplo veći nego juče, a zdravstvene vlasti na čelu sa ministrom “Jakovom 10 puta više u odnosu na prošlu godinu Milatovićem” i dalje svu odgovornost svaljuju na građane Crne Gore.

“Jer, kako reče genijalni Igor Galić, turisti su asocijalni i ne druže se, pa im zato ne treba PCR ili uvjerenje o vakcinaciji na ulasku u Crnu Goru, a mi odavde smo druželjubiviji narod i mi širimo virus, pa nam treba uvesti ozbiljnije restrikcije. Sklonite ga opet iz medija, bolje je”, napisao je Zirojević na Tviteru.

Kako je dodao, besmislene mjere koje su nove zdravstvene vlasti donijele dovele su do toga da je strancu lakše ući u Crnu Goru, nego državljaninu Crne Gore u Top Hill.

“To što turisti dolaze iz država gdje uveliko hara delta soj, to nema veze. Rokaj ti Galiću po nama, kad već Mickey neće”, poručio je portparol SD.

Podsjećamo, u Crnoj Gori su u posljednja 24 časa registrovana još 132 slučaja koronavirusa – 117 među građanima Crne Gore i 15 među turistima.

Iz Instituta za javno zdravlje danas su ponovo apelovali na mlade i zaposlene u ugositeljstvu da se vakcinišu, upozorivši da su pojedini epidemiološki indikatori u Crnoj Gori pogoršani i da zahtijevaju brzu reakciju kako bi se izbjegao scenario iz prethodne godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zirojević: Po Galiću turisti asocijalni, a državljani Crne Gore druželjubivi i šire virus – CG Vijesti
24.07.2021-18:24 18:24

[…] Aktuelno […]