Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević o imenovanju Vukotić-Jelušić: Može snaha, može svekrva

''Vidjelo se da je pred Milijanom blistava karijera jer, ipak, iza nje stoji moćna svekrva. I evo vidimo, obistinilo se''

Može snaha, može svekrva. Tako je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević prokomentarisao to što će Milijana Vukotić Jelušić biti državna sekretarka u Ministarstvu prosvjete.

“Kakav transfer, kakav vrtoglavi uspon naše Milijane! Prvo je sredila lokalni nivo u Budvi,  ustoličila Bata demonizatora i od metropole turizma napravila klasično vašarište koje sad većina turista zaobilazi. Za takvo djelovanje nagrađena je funkcijom na državnom nivou. Ni manje ni više nego direktorica Direktorata za efikasnu implementaciju dobre javne uprave u Ministarstvu javne uprave. Vidjelo se da je pred Milijanom blistava karijera jer, ipak, iza nje stoji moćna svekrva. I evo vidimo, obistinilo se”, istakao je Zirojević na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
22.06.2022-20:46 20:46

Što se tiče svekrve ma i snahe mogu poštenje nositi bez “podlimače”.Stara Kokoška nije više ni za onu rabotu,a snaha se “sirota”nije “štedjela”ka djevojka,no eto i maminom sinu “dosta” karakterna porodica Jelušić.

Milena
27.06.2022-12:21 12:21

Nije ovo korupcija,no talentovane zene ,a u sbrhu ravnopravnosti polova,zauzimaju pozicije,sramno,kako se sve karikira,bravo ,sposobne Jelusicke.