Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Zirojević o Abazoviću: Ne postoje riječi kojima bih opisao ovaj organizam, a da ostanem pristojan

Reakcija funkcionera SD-a uslijedila je nakon jučerašnje izjave Abazovića koji je poručio da ''stanovi su rak rana našeg društva'', te da će ruka pravde stići svakoga

Zaista ne postoje riječi kojima bih opisao ovaj organizam sa slike, a da ostanem pristojan, poručio je generalni sekretar Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević u reagovanju na navode odlazećeg premijera Dritana Abazovića.

Reakcija funkcionera SD-a uslijedila je nakon jučerašnje izjave Abazovića koji je poručio da “stanovi su rak rana našeg društva”, te da će ruka pravde stići svakoga.

“Stanovi su rak rana našeg društva, a 1200kg “ničije” droge i 200kg one nestale nijesu. Stanovi su rak rana našeg društva, a šverc cigara i činjenica da se svjedok-saradnik, zato što je ćutao, mirno šeta Crnom Gorom nije. Stanovi su rak rana našeg društva, a “Leleču Turci, kukaju bule” nije. Stanovi su rak rana našeg društva, a “šta ima veze ako na Cetinju pogine deset Crnogoraca” nije”, naveo je Zirojević.

Stanovi su rak rana našeg društva, a, kako ističe, “predaja cjelokupne kulturne baštine Crne Gore crkvi druge države nije”.

“Stanovi su rak rana našeg društva, a duplo negativno mišljenje DRI na završni račun za 2021. nije. Stanovi su rak rana našeg društva, a haos u prosvjeti nije. Stanovi su rak rana našeg društva,a činjenica da elementarnih medicinskih sredstava u zdravstvenim ustanovama nema nije”, dodao je funkcioner SD-a.

I mogao bih, kaže on, ovako do ujutro da pišem.

“Zaista ne postoje riječi kojima bih opisao ovaj organizam sa slike, a da ostanem pristojan”, poručio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve