Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Nepristojni i histerični Koprivica pravo ogledalo Demokrata

Crnogorska javnost sinoć je, na našu veliku žalost, imala priliku da svjedoči najnepristojnijem gostovanju u nekoj televizijskoj emisiji u njenoj istoriji, kazao je portparol Socijaldemokrata (SD), Nikola Zirojević

Crnogorska javnost sinoć je, na našu veliku žalost, imala priliku da svjedoči najnepristojnijem gostovanju u nekoj televizijskoj emisiji u njenoj istoriji, kazao je portparol Socijaldemokrata (SD), Nikola Zirojević.

Kako je naveo, ne treba biti pretjerano informisan da bi se pretpostavio vinovnik ovog događaja.

“Radi se o, u svakom smislu, prilično neprijatnoj pojavi na političkoj sceni Crne Gore – poslaniku Demokrata Momu Koprivici. Pojavi koja je, ukoliko mu to ne uspije sa učesnicima u emisiji, u stanju da se posvađa i sa voditeljem, u konačnom i sam sa sobom”, rekao je Zirojević.

Prema njegovim riječima, sve je počelo uličarskim ponašanjem poslanika Koprivice prema političkoj direktorki GP URA koja je na odmjeren način pokušavala da mu objasni da se to što radi može okarakterisati isključivo kao nevaspitanje i divljaštvo.

“Pokazala je ova neprijatna pojava elementarnu nekulturu, elementarno nepoštovanje sagovornika i nesposobnost da sasluša mišljenje drugog. Jer on je sam sebi dovoljan, monolog je teren na kojem se najbolje snalazi”, ocijenio je Zirojević.

On je kazao da “ova neprijatna politička pojava koju javnost prepoznaje kao poslanika Koprivicu, satjeran u ćošak, nemoćan da odbrani ekstremističku i desničarsku politiku partije čiji je predstavnik, na najprizemniji način pominjao je predsjednika Socijaldemokrata Ivana Brajovića, čovjeka koji u svojoj političkoj karijeri dugoj preko 30 godina nikada nije uvrijedio svog sagovornika”.

Prema riječima Zirojevića, time što je u emisiji bljuvao samo je predstavio sebe samog – kao isfrustriranog i iskompleksiranog “bukača” bez jedne jedine trunke dostojanstva. I dobro je što je tako, što maske konačno padaju, jer dosta su javnost varali da u njima ima i trunka demokratskog. Dobro je da, u momentima nervoze i slabosti, čitava javnost vidi ko su i šta su predstavnici Demokratske Crne Gore.

“Da sve ovo bude još gore, ova pojava je uspjela da se posvađa i sa voditeljem emisije Načisto. U jednom momentu djelovalo je kao da je situacija na ivici fizičkog obračuna. Uzalud je voditelj emisije pokušavao da Koprivici objasni da emisija sa četiri učesnika podrazumijeva da i preostalo troje nešto kažu, kroz tu čeličnu lobanju očigledno prolaze samo riječi Borisa Bogdanovića. Kako je to čudno kad je mir tvoja nacija, a uspiješ da se posvađaš sa apsolutno svakim političkim subjektom u Crnoj Gori, a bogami i sa svakim novinarom kod kojeg si, makar jednom, došao da gostuješ. Licemjerje krajnjih granica”, kazao je Zirojević.

Žalosno je što su građanke i gradani imali priliku da svjedoče ovakvom ponašanju jednog javnog funkcionera, predstavnika odlazeće vlasti.

“Zato im, krajnje dobronamjerno, kad kao gosta u nekoj emisiji vide Moma Koprivicu, preporučujemo da promijene kanal. Šta god gledali, biće značajno kulturnije i dostojanstvenije, kazao je Zirojević, i zaključio “nepristojni i histerični Koprivica pravo je ogledalo Demokrata”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve