Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Neka se premijer samouhapsi ili u toplini svog doma čeka dolazak ruke pravde

Zirojević kaže da sada, kada je već očigledno da je ovoj tragediji došao kraj, te da za glavnog lika nema nade ni u najsrećnijem scenariju, čovjek iz naroda bi najrađe žrtvovao taj isti narod, zarad svoje fotelje

U potpunosti se slažem sa premijerovom konstatacijom. Ne pamti ova država nesposobnijeg, komičnijeg i vlastoljubivijeg premijera od njega. Čovjeka koji je spreman na sve, samo da se zadrži na vlasti, kazao je za CdM portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević, komentarišući jučerašnje poruke premijera Zdravka Krivokapića.

Zirojević kaže da sada, kada je već očigledno da je ovoj tragediji došao kraj, te da za glavnog lika nema nade ni u najsrećnijem scenariju, čovjek iz naroda bi najrađe žrtvovao taj isti narod, zarad svoje fotelje.

“Ako mu je vjerovati, jedini organizator državnog udara bi mogao biti on sam”, poručuje on.

Zirojević ima poruku za premijera.

“Ako je to tačno, pozivam ga, ili da se samouhapsi, ili da podnese ostavku i u toplini svog doma čeka dolazak ruke pravde zbog pokušaja državnog udara. Što bismo čekali 4. februar i izbor nove Vlade, kad je već danas sve jasno?!”, zaključuje Zirojević u izjavi za CdM.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve