Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Na nesreću Crne Gore, u borbi između dvije Božene uvijek pobijedi ona koja posluša Dritana

Djeluje, ocjenjuje Zirojević, da unutar jednog tijela ''tešku bitku biju dvije Božene''

Poslanica GP URA, Božena Jelušić, na zoru saopšti da je svakog jutra uplaši poneko ko kaže da ne vjeruje u dogovor. “Ja vjerujem”, reče samouvjereno poslanica Jelušić. Za razliku od poslanice Jelušić, ja svaki put streknem kad vidim da ona vjeruje u dogovor i kad kaže da će dogovora biti, kazao je portparol SD-a, Nikola Zirojević.

“Ne tek tako, već poučen ranijim iskustvom da poslanica Jelušić svoju poslaničku funkciju uglavnom obavlja suprotno onome što govori. Da prevedem – kad govori da će glasati, neće, kad kaže da podržava, ne podržava. I onda obavezno, nakon toga, slijedi napad savjesti u kojem Božena Jelušić napada svoj alter ego, čudeći se kako je ova druga Božena mogla da podrži nešto takvo u parlamentu”, rekao je portparol SD-a.

Djeluje, ocjenjuje Zirojević, da unutar jednog tijela “tešku bitku biju dvije Božene”.

“Ali, na nesreću Crne Gore i građanki i građana, uvijek pobijedi ova koja posluša Dritana, a on nema dilemu da je šteta po Crnu Goru ispravan put za njega i njegovu partiju”, dodao je.

Portparol SD-a pitao je poslanicu Jelušić, s obzirom da priča o dogovoru i izboru sudija Ustavnog suda, “da nije u kakvom nezboru sa koleginicom Suadom?”

“Zna li Božena da je Suada 18 puta bila uzdržana što je dovelo do neizbora sudija? Pričate li sa Suadom, Božena, ili i Vi, poput partijskog šefa, imate problema sa sluhom”, pita Zirojević.

On je na kraju pozvao sve parlamentarne političke subjekte da pokrenemo dijalog i za istim stolom dogovorimo izbor četvoro sudija Ustavnog suda.

“Ne morate pozivati URA-u, oni svakako sve lažu, a i imaju problema sa sluhom u posljednje vrijeme. Ne radi mene, nego da se Božena ne nervira na sabah, svakodnevno, kad joj neko kaže da dogovora neće biti”, zaključuje Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Terra_nova
26.01.2023-11:32 11:32

Uh brutalno, ali po zasluzi. A zaslužila je Boženo mnogo više nego ovo, i kako to da ti ljudi i žene zaboravlju da neće vječito biti poslanici, a da će za čitav život ostati ljaga zbog tih nedjela koja su napravili na štetu gradjana i države, i sve to rade uprkos savjesti, svijesti i znanja da rade nešto loše ali su za to dobro plaćeni – samo izaći će im ta nečasna rabota na nos kad-tad…