Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Krivokapić jedno, Sekulović i Abazović drugo, sprdate li se vi sa nama?

Zirojević je na Tviteru podsjetio na Krivokapićevu najavu da će Crna Gora uskoro dobiti liberalniji zakon o državljanstvu, a potom i na tvrdnje potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da u vlasti niko nikada nije potegao pitanje promjene tog zakona i ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića da MUP nema namjeru da mijenja zakon o crnogorskom državljanstvu

Izgleda ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić nije jedini koji ima problem u komunikaciji sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, saopštio je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

Zirojević je na Tviteru podsjetio na Krivokapićevu najavu da će Crna Gora uskoro dobiti liberalniji zakon o državljanstvu, a potom i na tvrdnje potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da u vlasti niko nikada nije potegao pitanje promjene tog zakona i ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića da MUP nema namjeru da mijenja zakon o crnogorskom državljanstvu.

“Ministar Sekulović i potpredsjednik Vlade Abazović tvrde da se Zakon o državljanstvu neće mijenjati, premijer Krivokapić najavljuje da hoće. Sprdate li se vi sa nama”, napisao je Zirojević na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve