Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Izvolite, Božena, Vaš helikopter je spreman

''Vidjela je Božena prošlog vikenda i zloupotrebu Cetinja i zloupotrebu vjernika, samo neviđena s njene strane ostade zloupotreba sopstvene pozicije prilikom ispunjavanja njenih nepotističkih hirova''

Po starom dobrom običaju, 3-4 ili 10 dana nakon aktuelnih događaja, javila se i poslanica GP URA Božena Jelušić da javnosti saopšti svoje viđenje prošlog vikenda na Cetinju. Da li je Božena bila zauzeta seleći snahu iz Budve za Podgoricu kako ne bi putovala do novog radnog mjesta, ili je prosto imala sukob dvije Božene od kojih je jedna željela da bude s jedne strane barikada u odbrani Cetinja, a druga da svom silinom, kako to samo Dritan zna da naredi, zaspe suzavcem, šok bombama i gumenim mecima svoje sugrađanke i sugrađane, ostaće nepoznato kao i mnoge stvari u vezi poslanice Jelušić, kazao je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

“Jedna od tih stvari je i odgovor na veoma jednostavno pitanje – Dokle više, Božena? Iskreno sam se nadao da će posebna emocija koja vezuje poslanicu Jelušić i mene dovesti do toga da svom partijskom šefu kaže “Nemojte, zaboga, možda mi je ono dijete tamo” ali je izdajnički poriv funkcionera URA očigledno jači od bilo koje emocije”, navodi Zirojević.

Tako je, dodaje, Jelušić saopštila da su pripadnici policije profesionalno i u interesu Crne Gore mirne demonstrante zasipali suzavcem, šok bombama i gumenim mecima.

“Možda bi bolje bilo da umjesto mene usvoji onih nekoliko policijskih starješina koje je premijer u znak zahvalnosti primio, a čujem i da postoji plan da ih Vlada odlikuje ordenom svetog Milorada Vukojičića, zvanog pop Maca. Ali je sklona, iako je sve bilo profesionalno, da se prikloni stavu da je bilo prekoračenja upotrebe represivnih sredstava. To je naša Božena, ni tamo, ni ovamo, uvijek na dvije stolice”, navodi Zirojević.

Prema njegovim riječima, vidjela je Božena prošlog vikenda i zloupotrebu Cetinja i zloupotrebu vjernika, samo neviđena s njene strane ostade zloupotreba sopstvene pozicije prilikom ispunjavanja njenih nepotističkih hirova.

“Bravo, Božena, tako se brani evropski put Crne Gore! Zapošljavanjem do petog koljena u familiji i salvama suzavca, šok bombi i gumenih metaka. Pa i da neko strada, mala je to žrtva za evropski put kojim nas Božena i njena politička partija vode”, ističe Zirojević.

Nijesu, dodaje, u strašnom klinču bilo samo pripadnici Uprave policije.

“Bile su dvije Božene koje su se, izgleda, do sinoć oštro sukobile šta reći. Pobijedila je, naravno, kao i uvijek, ona koja sve radi na štetu Crne Gore. Moram reći, sasvim očekivano. A ja sam, čuvši sinoć izjavu poslanice Jelušić glasno prokomentarisao – Božena se javi, na šta su mi okupljeni prijatelji glasno odgovorili – vaistinu se javi! I zaista, kada su u pitanju licemjerje, nepotizam i djelovanje protiv interesa Crne Gore i njenih građana, poslanicu Jelušić iz punih usta možemo pozdraviti riječima – Aksios. Izvolite, Božena, Vaš helikopter je spreman”, zaključio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve