Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: “Građani će kazniti ideološka lutanja”

Posljednjih pet godina, od osnivanja, Socijaldemokrate su stabilno upravljale povjerenim resorima, ostvarujući konkretne rezultate, kazao je portparol SD-a Nikola Zirojević

Posljednjih pet godina, od osnivanja, Socijaldemokrate su stabilno upravljale povjerenim resorima, ostvarujući konkretne rezultate, kazao je portparol SD-a Nikola Zirojević. Kako je dodao, Socijaldemokrate vode ljudi koji su od početka svojih karijera na istom putu – putu građanske, multinacionalne, multivjerske, evropske i antifašističke Crne Gore.

“Nijesmo kalkulisali državnim interesima niti ideološki lutali, već su građani sa nama načisto. Na taj način, dosljednošću, pravdali smo svaki glas i svaku podršku SD-u, a siguran sam da će građani kaziti poltičke subjekte koji su, ne poštujući one kojima su dali obećanja, mijenjali ključne političke stavove sa promjenom vjetrova”, rekao je Zirovjević.

“Pritom, partija smo koja mlade ljude stavlja u prvi plan, jer se moramo osloboditi floskula da su mladi samo budućnost. Oni jesu budućnost, ali su prije svega sadašnjost Crne Gore i najvredniji kapital koji naša zemlja ima”, navodi Zirojević.

On je izrazio uvjerenje da će tako biti i u naredne četiri godine i dodao “jer naši sugrađani prepoznaju prave ideje i one koji riječi uvijek pretvaraju u djela. Takve su Socijaldemokrate Crne Gore”.

“Zato, umjesto priče – radimo. Umjesto dijeljenja – okupljajmo. Umjesto svađa – razgovarajmo. Pristojno i građanski. Kako nam i dolikuje”, zaključuje Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve