Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Zirojević: Evo kako Vijesti svojim pitanjima pokušavaju da prebace odgovornost sa organizatora i Vlade na crnogorsku opoziciju

Portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević objavio je na svom Twitter profilu pitanje koje je na zvanični sajt partije poslato od strane novinara lista Vijesti, kao i odgovor koji poslao tom listu

Portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević objavio je na svom Twitter profilu pitanje koje je na zvanični sajt partije poslato od strane novinara lista Vijesti, kao i odgovor koji poslao tom listu.

“Ako opozicija – u kontekstu najave ustoličenja novog mitropolita crnogorsko-primorskog na Cetinju – insistira na smirivanju tenzija i očuvanju mira u državi, smatra li vaša partija da bi upravo iz tih razloga trebalo odustati od najavljenih protestnih okupljanja protiv ustoličenja u prijestonici?”, navedeno je u pitanju novinara Vijesti.

Zirojević smatra da na se ovaj način Vijesti kao nezavisan medij stavljaju u službu Vlade Crne Gore i svojim pitanjima pokušavaju da prebace odgovornost sa organizatora ceremonije ustoličenja i Vlade Crne Gore na crnogorsku opoziciju. U skladu sa tim, on je Vijestima uputio sljedeći odgovor:

“Poštovani,

Pretpostavljam da ste pogriješili adresu, da ste ovo pitanje namijenili organizatorima ceremonije ustoličenja mitropolita i Vladi Crne Gore, jer su oni ti koji uporno i u kontinuitetu na različite načine guraju prst u oko Crnogorcima i građanskoj Crnoj Gori, kojoj su inače nedavno oteli vijekovima stvarano neprocjenjivo kulturno dobro sticano od javnih prihoda ove države, u čijoj svojini je inače i bilo do gubitka nezavisnosti Crne Gore 1918. godine.”

Podsjećamo, ceremonija ustoličenja novog mitropolita crnogorsko-primorskog zakazana je za 5. septembar u Cetinjskom manastiru, a protest protiv takvog čina najavile su opozicione partije, nevladine organizacije i brojni građani Prijestonice i cijele Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zirojević: Evo kako Vijesti svojim pitanjima pokušavaju da prebace odgovornost sa organizatora i Vlade na crnogorsku opoziciju – CG Vijesti
19.08.2021-16:01 16:01

[…] Aktuelno […]