Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Dok se država raspada, Abazović i njegov šegrt Adžić se i dalje igraju vlasti

Mandat pomoćnika direktora mu produžio, pogađajte ko, Filip Adžić. Za borbu protiv kriminala ga odlikovao, pogađajte ko, Dritan Abazović. Situacija se ponavlja – nijesmo mi švercovali cigare, Rade je

Crna Gora zemlja čuda! Da ostavku podnese Brđanin (što bi svakako moralo da se desi), a njih dvojica će da nastave da se igraju, kazao je portparol Socijaldemokrata, Nikola Zirojević nakon što su premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić zatražili od direktora Uprave policije Zorana Brđanina da podnese ostavku.

“Mandat pomoćnika direktora mu produžio, pogađajte ko, Filip Adžić. Za borbu protiv kriminala ga odlikovao, pogađajte ko, Dritan Abazović. Situacija se ponavlja – nijesmo mi švercovali cigare, Rade je. Sad je slično – ne znamo mi ništa, Knežević je. Nijesmo nas dvojica ništa krivi, Brđanin je”, naveo je Zirojević.

Prema njegovim riječima, dok se država raspada, a “kriminal funkcioniše nikad bolje, Abazović i njegov šegrt se i dalje igraju vlasti”.

“Neće biti da svi sve znaju, samo su njih dvojica neznaveni. Pitanje je vremena kada će, za sve što se događa, odgovarati i jedan i drugi. Da se ne zavaravamo – nema borbe protiv kriminala dok ostavke ne podnesu Abazović i njegov šegrt Adžić”, zaključuje Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve