Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Dok mu broj antitijela raste kao cijene goriva, Krivokapić se nada helikopteru na poklon

Ističe da dok premijeru broj antitijela raste kao cijene goriva od dolaska njegove Vlade, on se, kako kaže, nada da će mu Edi Rama pokloniti helikopter

Nakon što je državnike iz regiona obradovao viješću da “dogodine” ulazimo u EU, ne bi me začudilo da izjavi i da ga je Eskobar molio da Crna Gora postane 51. savezna država unutar SAD-a kako bi se oni ugledali na “impozantne” rezultate njegove Vlade, rekao je portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević.

“Odavno neko ko se predstavljao kao državnim nije ovoliko, što na domaćem, što na međunarodnom planu osramotio Crnu Goru”, kaže Zirojević.

Ističe da dok premijeru broj antitijela raste kao cijene goriva od dolaska njegove Vlade, on se, kako kaže, nada da će mu Edi Rama pokloniti helikopter.

“Da mi je neko pričao da će ova pojava biti predsjednik Vlade države koja je do prije godinu dana bila regionalni lider u integracijama, ne bih mu vjerovao. Sreća pa broji posljednje dane u ovoj tragi-komičnoj epizodi brukanja Crne Gore”, zaključuje portparol Socijaldemokrata.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve