Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Zirojević: Brđanin da podnese ostavku, a Abazović da kaže je li i dalje ponosan na akciju na Belvederu

''A Abazovića, koji je na prekjučerašnjoj partijskoj konvenciji u Podgorici pomahnitalo vikao ''gdje im je sad Belveder'', mi pitamo: Gdje je vama, izdajnici? Nama u srcima, vama u, sada dokazano falsifikovanim dokumentima''

Ako se potvrdi da je policijski izvještaj od prošlog petog septembra falsifikovan kako bi se prikrilo nezakonito djelovanje policije na Belvederu i Cetinju, te da je prekoračena upotreba hemijskih sredstava (što je bilo očigledno i bez izvještaja), pozivamo direktora UP Zoran Brđanina, a sa njim i policijske funkcionere Dragana Gorovića i Gorana Jokića, da hitno podnesu ostavke, a odlazećeg premijera Abazovića da nam pojasni je li i dalje, kako je rekao, ponosan na akciju na Belvederu, kazao je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

“Dodajmo tome činjenicu da je unutrašnjoj kontroli trebalo godinu dana da sačini izvještaj, i to tek nakon što je u Skupštini formiran anketni odbor na tu temu, na inicijativu Socijaldemokrata. Takođe, niko ništa nije uradio po pitanju kompromitovanog policijskog službenika Petra Kneževića i audio snimaka na kojima on, navodno, potvrđuje da je toga dana bio u sprezi sa kriminalnim miljeom”, navodi Zirojević.

Zbog svega ovoga je, ističe on, očigledno bila i ostala potrebna upravo njihova skupštinska inicijativa, da bi se do kraja saznalo šta se tačno desilo prošlog 5. septembra, jer će iz izvještaja unutrašnje kontrole “dobijati pravo i pravdu na kašičicu”.

“A Abazovića, koji je na prekjučerašnjoj partijskoj konvenciji u Podgorici pomahnitalo vikao “gdje im je sad Belveder”, mi pitamo: Gdje je vama, izdajnici? Nama u srcima, vama u, sada dokazano falsifikovanim dokumentima”, zaključuje Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve