Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Abazoviću je servilnost prema drugoj državi na prvom mjestu, interes Crne Gore na posljednjem

''Izdajnik ne odustaje! Bezobrazluk ovog čovjeka koji, nakon što mu je Vlada pala, nastavlja da radi na štetu Crne Gore i ide Vučiću pod skute je nevjerovatan'', napisao je Zirojević

Nastavkom antidržavnog djelovanja on pokazuje da mu je servilnost prema drugoj državi na prvom mjestu, a interes Crne Gore na posljednjem, ocijenio je portparol Socijaldemokrata Crne Gore (SDCG) Nikola Zirojević povodom nove posjete Srbiji odlazećeg premijera Dritana Abazovića.  

“Izdajnik ne odustaje! Bezobrazluk ovog čovjeka koji, nakon što mu je Vlada pala, nastavlja da radi na štetu Crne Gore i ide Vučiću pod skute je nevjerovatan”, napisao je funkcioner SDCG.

Napominje da je padom Vlade, “pala” i ideja o priključenju Otvorenom Balkanu.

“Da mu jasno kažemo – padom izdajničke 43. Vlade pala je u vodu i ideja Otvorenog Balkana, makar što se učešća Crne Gore tiče.Abazoviću poručujemo da će za svu štetu nanijetu Crnoj Gori odgovarati pred institucijama ove države”, dodao je Zirovjević.

Nastavkom antidržavnog djelovanja, prema njegovim riječima,  on pokazuje da mu je “servilnost prema drugoj državi na prvom mjestu, a interes Crne Gore na posljednjem”.

“Zato je on danas bivši premijer”, objavio je Zirojević na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve