Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Zirojević: Abazović nervozan jer ga čeka prvo sud građana 11. juna, a onda sud pred kojim će da odgovara za sva nepočinstva

Za izdaju državnih interesa. Za sistemsko uništavanje Crne Gore i njenih institucija. Nova većina i nova Vlada stvoriće uslove da svi koji su u protekle dvije i po godine uništavali ovu državu odgovaraju

Abazović nervozan jer ga čeka prvo sud građana 11. juna, a onda sud pred kojim će da odgovara za sva nepočinstva, ocijenio je portparol Socijaldemokrata (SDCG) Nikola Zirojević povodom poziva odlazećeg premijera upućenog poslanicima aktuelne većine.

“Šta ovo bi pa je “ruka pravde” zadrhtala i u pomoć priziva ruke iz Parlamenta? Je li svjesna ova politička prošlost da “poslanici većine” ne postoje, jer većina u Parlamentu ne postoji”, napisao je funkcioner SD-a na Twitter-u.

Da je postojala, kaže on, izabrala bi Vladu.

“Ni neustavni zakon nije pomogao. Razumijem nervozu kod ove pojave koja uskoro odlazi u prošlost. Gubitak izbora za Abazovića znači mnogo više. Svjesna je ova štetočina da ga čekaju dva suda – prvi 11. juna, sud građana, a drugi, nadam se vrlo brzo nakon toga, sud u Crnoj Gori pred kojim će da odgovara”, dodao je Zirojević.

Za sva nepočinstva, navodi on, “za štetu koju je nanio ovoj državi”.

“Za izdaju državnih interesa. Za sistemsko uništavanje Crne Gore i njenih institucija. Nova većina i nova Vlada stvoriće uslove da svi koji su u protekle dvije i po godine uništavali ovu državu odgovaraju”, naveo je u objavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve