Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Abazović nedostojan da bude premijer, utvrditi njegovu odgovornost na Cetinju

''Abazovićevo hvalisanje dešavanjima na Cetinju 4. i 5. septembra, kao i bilo koji od dva slučaja koja sam naveo, čine ga nedostojnim pozicije predsjednika Vlade''

Postoji ambicija da se relativizuje afera Petra Kneževića koristeći se aferom Vesne Medenice. To je ovo što premijer u pokušaju radi, kazao je portparol Socijaldemokrata, Nikola Zirojević. 

Kako je naveo, kad smo već kod toga, valjalo bi da nam kaže koju će odgovornost on sam snositi, s obzirom da je bio koordinator svih službi bezbjednosti?

On je kazao da postoje dva moguća slučaja.

“Prvi da je Abazović znao s kim je Knežević “na vezi”, što ga čini saučesnikom i za šta treba da odgovora pred institucijama ove države”, naveo je portparol SD-a.

Drugi je , dodaje, da Abazović o ovome nije imao pojma, što implicira da je kao koordinator službi bezbjednosti bio apsolutno nesposoban i neznaven. Što se može zaključiti i po tome u kakvom nam je danas stanju ovaj sektor.

“Kako god bilo, Abazovićevo hvalisanje dešavanjima na Cetinju 4. i 5. septembra, kao i bilo koji od dva slučaja koja sam naveo, čine ga nedostojnim pozicije predsjednika Vlade”, zaključio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Autan
03.05.2022-14:08 14:08

Imate li vi neki program za napredak, investicije, fabrike, turizam, bilo šta pametno i korisno za građane? Samo bistrite politiku i šuplju priču od koje nema vajde. Veliko busanje u prsa a do 11h su vas razbucali.

Lea
04.05.2022-00:51 00:51

Nema vise fabrika, mora se nesto drugo izmislit, zanatstvo, umjetnost, ruralna
poljoprivreda i turizam,malo politiku i partijanje ostaviti talentovanim postenim ljudima