Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Zenka: Sadašnja vlast će doprinijeti pogoršanju odnosa Crne Gore sa Kosovom

''Ništa novo sa njene strane. To je politička strana koja negira državu Kosovo i pored činjenice koju su imali u sporazumu sa partnerima. Kako će se sve odvijati vidjećemo, mada imaće slične korake i u nastavku kada je u pitanju država Kosovo''

Bivši ministar za ljudska i manjinska prava Mehmed Zenka oglasio se povodom jučerašnjeg skandala nove ministarke zdravlja Jelene Borovinić-Bojanić, koja je u dokumentu sa novim mjerama državu Kosovo označila sa zvjezdicom.

Zenka je za portal Standard kazao da je “ovo potpuno očekivano sa njene strane”, te da će sadašnja vlast doprinijeti pogoršanju bilateralne saradnje sa Kosovom.

“Ništa novo sa njene strane. To je politička strana koja negira državu Kosovo i pored činjenice koju su imali u sporazumu sa partnerima. Kako će se sve odvijati vidjećemo, mada imaće slične korake i u nastavku kada je u pitanju država Kosovo”, rekao je Zenka.

On napominje da je sve ovo trenutak iskrenosti nove ministarke zdravlja.

“Uticaće na smanjenje bilateralnih odnosa sa Kosovom. Zahladiće odnosi sa Kosovom i biće smanjena saradnja”, zaključio je Zenka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
09.12.2020-09:20 09:20

Gospodine Zenka sve je ovo providno kao dan sto radi svetosavska druzina u Crnoj Gori i sto sve “planira”ali ima jedna druga stvar,podpresjednik Vlade Abazovic koji izigrava “caj od nane”kao u svoje pero Filip Vujanovic,cuti kao zaliven i zanosi se sa blefom ministarke “tehnicka greska”.Mislim da ce se ovo Abazovicu vratiti kao bumerang od njegovih Albanaca.