Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Zenka poručio Đeki: Ako što mrzim onda je to dvoličje, imate bezbroj lica i boja

On je to kazao nakon što je odlazeći ministar za ljudska i manjinska prava Fatmir Đeka saopštio da se ''Zenka izjašnjavao po svom nahođenju'' kada se glasalo o nepovjerenju 43. Vladi

DUA tj. ja kao njen predsjednik nikad i nisam govorio u ime Đeke, od momenta kad je izigrao naš koalicioni dogovor iz nama svih poznatih razloga, bez obzira što sa naših 70 odsto glasova on prvo postaje poslanik a potom izigrajući naš kod notara potvrđen sporazum postaje poželjni Abazovićev ministar, stoga nije imao ama baš nikakve potrebe da naglasi da sam nastupao u svoje ime, poručio je predsjednik Demokratske unija Albanaca, Mehmed Zenka.

On je to kazao nakon što je odlazeći ministar za ljudska i manjinska prava Fatmir Đeka saopštio da se “Zenka izjašnjavao po svom nahođenju” kada se glasalo o nepovjerenju 43. Vladi.

“Zarad istine dotičnom, već bivšem poželjnom ministru, poručujemo da ja od momenta kad je izigran dogovor, inače svojstveno za njega, ja nastupam isključivo u moje ime ispred DUA. Ako što mrzim onda je to dvoličje, kod njega je izuzetak jer ima bezbroj lica i boja, po potrebi”, rekao je Zenka.

DUA je, dodaje, jedina partija koja za 30 godina svoga postojanja “nikad nije izigrala nijedan dogovor, bio on pismeni ili usmeni, zato postojimo opstajemo evo tri decenije”.

“Svi koji su sarađivali sa nama to savršeno dobro znaju. Kod nas je riječ svetinja, pa i kad pogriješimo i sklapamo dogovore koji drugi po običaju ne poštuju, u ovom slučaju Đeka”, istakao je Zenka.

Ništa u javnosti, tvrdi, nije izjavio a da to prethodno nije “dotičnima u lice rekao”.

“Ako ga nešto smeta, mi možemo i da nastavimo da rasvetljavamo i ono što se još nismo, jer spadam u osobe koje svoj prljav veš perem doma a nikako u komšiluk. Za kraj, DUA ostaje vjerna svojim programskim i iznad svega ljudskim principima a to je: S’vjerom u Boga, riječ je obraz a obraz je sve”, zaključio je Zenka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Libero7
21.08.2022-21:50 21:50

Meka si mu sasuo sve istinu on sarlatan kao dritko

Nikola
22.08.2022-00:12 00:12

Rijetko častan čojek!