Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Zeković: Veći je uspjeh ubijediti nego pobijediti političke protivnike

On je ukazao na to da danas amandmane SDP-a da se opredijele sredstva za Sportsku zonu na Lugu u Kolašinu i za rekonstrukciju ulice Boška Rašovića u Kolašinu predlažu oni koji su odbili kada se usvajao budžet u Skupštini

Pobijediti nije ništa, pravi uspjeh je ubijediti, poručio je potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Bojan Zeković koji je drugi na listi Pokreta “Zajedno GRADimo Kolašin”.

On je ukazao na to da danas amandmane SDP-a da se opredijele sredstva za Sportsku zonu na Lugu u Kolašinu i za rekonstrukciju ulice Boška Rašovića u Kolašinu predlažu oni koji su odbili kada se usvajao budžet u Skupštini.

Zeković je u objavi na Fejsbuku ocijenio da je veći uspjeh ubijediti nego pobijediti političke protivnike.

”Ali „ajmo ljudi“,“moći će Kolašin“ i biće i ulica i Sportska zona,ako nam se obećanja u „Evropu sad“ ne pretvore u „malo šutra“. Ako od predstojećih lokalnih izbora Kolašin dobije makar vezanost svih za obećanja koja su data u kampanji, biće bolje. Zbog toga javna pohvala za promjenu stava.Sve dobro će ostati i nakon izbora.Jedino tako možemo da Zajedno GRADimo Kolašin”, poručio je Zeković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve