Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Zeković osudio napad na Kneževića: Zahtijevam odlučnu reakciju MUP i tužilaštva

Građanski aktivista i član Građanske inicijative 21. maj, Aleksandar Zeković, osudio je protivzakonito uznemiravanje i vrijeđanje poslanika i lidera DNP-a Milana Kneževića

Građanski aktivista i član Građanske inicijative 21. maj, Aleksandar Zeković, osudio je protivzakonito uznemiravanje i vrijeđanje poslanika i lidera DNP-a Milana Kneževića.

“Diskriminacija i nasilje zbog nečijeg etničkog porijekla ili političkih uvjerenja su neprihvatljivi. Zahtijevam odlučnu reakciju MUP i tužilaštva. Odgovornost je na svima da Crna Gora bude zdravije društvo”, naveo je Zeković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zeco
08.12.2022-10:24 10:24

Isti si ti kao Knezevic,kako si pozurio da lijes krokodilske suze za Knezevicem.Nisi se zapitao i protestovao zato sto je nas Crnogorac uhapsen.Kad bolje pogledam nazalost dolazim do zakljucka da je malo vas koji istinski volIte i branite Crnu goru.Smuci mi se kada vidim Djukanovica kako se srdacno rukuje sa izdajnikom Abazovicem a isto tako i ostali kvazi Crnogorci iz skupstine .Jedino je Draginja dosledna i prava je hrabra Crnogorka.Sportisti kad se vrate sa takmicenja jedva cekaju da ih primi Abazovic ili neko od tih izdajnika.Umjesto da ih na svakom koraku bojkotujemo mi im se dodvoravamo .Nama je sada kao… Pročitaj više »