Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Zeković: Nacionalističko divljanje posljedica divljanja korupcije i nepravde

Zeković smatra da pojava nacionalističkog divljanja predstavlja posljedicu porasta korupcije i nepravde kako u gradu tako i u cijeloj državi

Nakon današnjeg saopštenja iz DPS-a Tivat, u kojem se obraćaju nekadašnjem koalicionom  partneru  SDP-u povodom nacionalističkih ispada koji su se dogodili u prethodnih nekoliko dana, član  Glavnog odbora SDP-a  Bojan Zeković je ocijenio da je nacionalističko divljanje posljedica divljanja korupcije i nepravde.

“Gospodo iz DPS-a, vi bar znate da je to nacionalističko divljanje stvoreno pod vašim okriljem kada ste zajedno “oslobađali” Dubrovnik, čiji sramni jubilej smo imali prije par dana. Isti ti popovi su blagosiljali i vas kada ste zajedno ratovali, a svi vi nas nazivali izdajnicima i stranim plaćenicima. Protiv tog divljanja smo za razliku od vas bili i tada i danas”, kazao  je Zeković.

Zeković smatra da pojava nacionalističkog divljanja predstavlja posljedicu porasta korupcije i nepravde kako u gradu tako i u cijeloj državi.

“Oživljavanje tih struktura i nacionalističko divljanje je posljedica divljanja korupcije i nepravde po gradu i cijeloj državi, što vama očigledno još uvijek nije jasno kako je nagomilana nepravda nahranila vaše nekadašnje četničke saveznike iz devedesetih može imati duboke posljedice za budućnost. Partija koja je svjetskim milijarderima poklanjala milione eura novca građana Tivta morala bi iskazati poštovanje politici SDP-a, koji je upravo zbog takvog ponašanja napustila vlast, znajući koje će biti posljedice pohare”, rekao je Zeković.

Pa se osvrnuo i na  otpuštanje  kadra DPS-a iz lokalne uprave, navodeći da je to bila i njihova praksa, koju sada negoduju.

“Kada ste vi iz DPS-a proćerivali i nezakonito otpuštali sve koji drugačije misle, uključujući i SDP, a što danas plaćaju građani, to je vama bilo u redu. Danas kada tvrdite da se vama dešava ono što ste drugima radili to je vrhunac nepravde. Mi smo bili proganjani i od jednih i od drugih i danas osuđujemo takvo ponašanje”, zaključuje Zeković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve