Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Zeković: Krivokapić da se izvini zbog učešća u protivzakonitim litijama

''Da biste druge prozivali, prvo priznajte sopstvenu grešku i izvinite se zbog prošlogodišnjeg učešća u protivzakonitim i netransparentnim litijama'', naveo je Zeković

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić prilikom posjete sjedištu Televizije Vijesti pokazao političku amneziju. Zaboravio je da je, po sopstvenom priznanju, bio učesnik litija, saopštio je koordinator i član Savjeta Građanske inicijative “21. maj” Aleksandar Saša Zeković.

Sva okupljanja, dodaje, u sklopu manipulacije “Ne damo svetinje” su bila neprijavljena a organizator, bar zvanično, ostao “nepoznat”.

“Danas prozivate, kritikujete i kriminalizujete građane Cetinja i Crne Gore zbog učešća u javnom okupljanju protiv intronizacije mitropolita Joanikija. Da biste druge prozivali, prvo priznajte sopstvenu grešku i izvinite se zbog prošlogodišnjeg učešća u protivzakonitim i netransparentnim litijama”, naveo je Zeković.

Krivokapić je danas Vijestima kazao da je skup na Cetinju nije bio prijavljen, ali ga je ipak neko organizovao i vrijeme je da svi stanu u red odgovornosti.

“Zna se da sve to i košta i treba ući u čitav sistem koji govori o tome da je neko ipak organizator, da je taj organizator to organizovao na način da bi podstakao incidente”, rekao je Krivokapić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zeković: Krivokapić da se izvini zbog učešća u protivzakonitim litijama – CG Vijesti
23.08.2021-21:21 21:21

[…] Aktuelno […]