Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Zeković: Kilibarda želi da se opere za podršku pruženu velikosrpskim strukturama i četnicima na Univerzitetu i u društvu

Zeković je reagovao na Tviteru nakon što je pet članova napustilo tu organizaciju

Koordinator i član Savjeta Građanske inicijative “21. maj”, Aleksandar Saša Zeković reagovao je na Tviteru nakon što je pet članova napustilo tu organizaciju.

Građansku inicijativu “21. maj” napustili su Novak Adžić, Tinka Đuranović, Dragan B. Perović, Marijana Laković Drašković i Vesna Kilibarda.

“Samostalni nastup Bojovića, dr Vesna Kilibarda, bivša ministarka kulture koja se nije glasnula tokom fašizacije/klerikalizacije Crne Gore, je iskoristila da napušti GI “21.maj” i tako se opere za šutnju i svu podršku pruženu velikosrpskim strukturama i četnicima na Univerzitetu i u društvu”, naveo je Zeković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Novac
18.10.2021-12:55 12:55

Tačno. Dok su oko nje na fakultetu defilovali šijakovići, glas nije pustila. Osnovala je NVO sa Bojkom i Nadom. Razišle se zbog novca koji su dobijale i dijelile.

Mila
18.10.2021-17:53 17:53

Gradjanska inicijativa “21 maj” ne moze biti nista drugo sem dio cijelog suverenistickog bloka.Jedino tako mozemo uspjeti da skinemo ovu izdajnicku vlada.Nema.elitizma ,ni prevelikog soliranja.Svi zajedno .