Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Zeković: Abazović sprovodi Vučićevu kampanju kriminalizacije svih neistomišljenika

Kada NVO i građani ukazuju da se ugovorom sa SPC pored neistina i istorijskih falsifikata krši nekoliko zakona, on odgovara - nije njima do temeljnog ugovora, već do Europola

Kada građani protestuju zbog opšte klerikalizacije društva i podvođenja države tuđim interesima premijer Dritan Abazović odgovara “nijesam čuo da idu na protest dok nije pao kokain”, poručuje potpredsjednik SDP-a Bojan Zeković.

Navodi i druge primjere.

“Kada NVO i građani ukazuju da se ugovorom sa SPC pored neistina i istorijskih falsifikata krši nekoliko zakona, on odgovara – “nije njima do temeljnog ugovora, već do Europola”. Kada se ukaže da je povratnik, osuđivan i za ubistvo u pokušaju, krajnje neprimjereno rješenje za generalnog inspektora ANB, on odgovara da je njegov drug odlično rješenje, a da “paniku prave oni koji su podržavali ranije zloupotrebe u ANB”. U suštini sprovodi Vučićevu kampanju kriminalizacije svih neistomišljenika, oni koji ukazuju na nezakonitosti i greške su “kriminalci koji strahuju od Europola, podržavaoci bivših zloupotreba i “lelekači” za zaplijenjenim kokainom”, dok je poštenje rezervisano za njega i Vučića”, naveo je Zeković na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve