Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Zdravko Krivokapić podržao Spajića, a ne Vukšića

Krivokapić je podsjetimo bio učesnik konferencije za medije prošle jeseni prilikom predstavljanja Demohrišćanskog pokreta čiji je lider Dejan Vukšić

Bivši predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić oglasio se na Twitteru gdje je saopštio da podržava pokret Evropa sad i njenog lidera Milojka Spajića.

Krivokapić je podsjetimo bio učesnik konferencije za medije prošle jeseni prilikom predstavljanja Demohrišćanskog pokreta čiji je lider Dejan Vukšić.

-Na ovim izborima Crna Gora ima istorijsku šansu da raskrsti sa nacionalizmom i pruži priliku mladim, obrazovanim i naprednim ljudima da preporode ovu magičnu zemlju. Iz tog razloga pružam bezrezervnu podršku Pokretu “Evropa sad!” i Milojku Spajiću. Ti si Milojko budući premijer, iako su se mnoge sile urotile protiv tebe. Zato pozivam sve crnogorske građane koji žele razvijenu, bogatu i pomirenu Crnu Goru da podrže jedinstvenu viziju Milojka Spajića. Evropi sad 2 ne vjeruju skoro isti oni koji su sumnjali u Evropu sad 1. Evropa sad 2 će se realizovati po sličnom modelu kao i Evropa sad 1. Zbog svega navedenog, 11. juna SVI za broj 11. Vrijeme je! – poručio je Krivokapić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
05.06.2023-18:27 18:27

…koji crni Zdravko /zvani Svaštaljub/koga ce podržati… njegova Crkva /kako je on zove ,izbrisa ga sa zida Ristove grobnice ,kratko mu traja radost i objava …/…još i zvani” Tranja “koga moze da podrži bez jednoga ili drugog četnika…
nema razlike ,ima samo u njegovoj glavi …Kao on nije se odreka od CG ,ali za njega je ona zajedno sa Srbijom “stara srpska država od istoga oca i majke “—-nije niko CG mogao tako srozati kao on za dvije godine …jos se i fali da je bila “ najpostenija Vlada “..!?