Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Zdravko Krivokapić napisao knjigu

Doskorašnji premijer Zdravko Krivokapić napisao je knjigu koju će promovisati 2. juna u kripti Sabornog Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici

Doskorašnji premijer Zdravko Krivokapić napisao je knjigu koju će promovisati 2. juna u kripti Sabornog Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Kako piše u najavi, na promociji knjige “Blago(š)”, govoriće osim Krivokapića i protojerej-stavrofor Gojko Perović i Nataša Jovanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
31.05.2022-14:54 14:54

Ova vijest o knjizi mi liči da se neko sa nam debelo zajeb…. Kako nepismeni može napisati knjigu. Šta može da nam saopšti zatucani vjernik osim da nam pokaže da je budala kakvu još nijesmo vidjeli za vrijeme premijerskog mandata. Sve se pitam šta on može studete naučiti, ne samo on nego i miljenica Bratić, Mitrović bez sina, Injac bez helikoptera itd. Ovo liči na najbolju pozorišnu komediju.

RIR
31.05.2022-16:04 16:04
Reply to  džudović

…ma ne TO -TO je knjiga o “praktičnim savjetima” ; kako pomjeriti brda , u zdravom duhu ,zdravo tijelo /ne obratno /,kako je CG sa SRB stara srpska država , kako se spuštiti niže do zemlje -nad četničkim grobovima i spomenicima , CG i SRB od iste majke i oca -kako je moguce ,kako prevariti a pravoslavni vjernik/prevariti EU predstavnike ird,itd …biće to dobri prakticni savjeti ,čim će Gojko govoriti o “djelu “…jedva čekam da je kupim ,dako ugrabim sa posvjetom..

Nikola
01.06.2022-09:05 09:05

Nova autobiografska knjiga podoljuba rukoljubica: “Kako se nalokati za dzabe rakije i potlje baljezgati bez ikake odgovornosti”…..:))))))))

Hey
03.06.2022-15:01 15:01

Trebao bi Nikolaidis da napise kolimnu o ovoj knjizi. On je genijalan sigurno bi bilo dosta crnog humora