Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Zbog izrečene opomene: Medojević kažnjen deset odsto od septembarske plate

Skupštinski Administrativni odbor donio je danas odluku kojom se poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević kažnjava deset odsto od septembarske plate, zbog opomene koja mu je izrečena na jednom od proljećnjih zasijedanja

Skupštinski Administrativni odbor donio je danas odluku kojom se poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević kažnjava deset odsto od septembarske plate, zbog opomene koja mu je izrečena na jednom od proljećnjih zasijedanja. Prethodno je poslanica DF-a Branka Bošnjak predložila da se odloži izjašnjavanje o novčanom kažnjavanju poslanika, zbog ranije izrečenih opomena tokom sjednica Skupštine.

foto N1

Ona je to zatražila jer je, shodno materijalima koji su im dostavljeni iz Skupštine, predviđena rasprava o dva prijedloga koja se odnose na Nebojšu Medojevića i pokojnog Koču Pavlovića.

Na to je predsjednik Administartivnog odbora Ljuiđ Škrelja rekao da nije korektno da žive i mrtve stavlja u istu ravan, te da ne zloupotrebljava zapisnik koji je nekoliko mjeseci u proceduri.

“Pokušavate da mi crtate metu kod porodice Pavlović”, kazao je Škrelja Bošnjak.

Ona tvrdi da se Medojević kažnjava zbog dobacivanja s mjesta, te da ista pravila za kažnjavanje ne važe za sve, i dodala da je bilo primjera da su dobacivali i poslanici vlasti pa nisu bili kažnjeni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve