Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Završen sastanak kod premijera: Neophodno smiriti aktuelnu političku situaciju

Sa sastanka je, kako su istakli, poslata jedinstvena poruka da niko nije jači od države i da odredbe pravnog sistema moraju važiti za sve bez izuzetka

Premijer Zdravko Krivokapić sastao se s predstavnicima parlamentarne većine kako bi razgovarali o aktuelnim dešavanjima u zemlji.

Kako je saopšteno iz Vlade, na sastanku je konstatovano da imaju jedinstven stav o neophodnosti smirivanja aktuelne političke situacije uz poštovanje Ustava i zakona Crne Gore.

Sa sastanka je, kako su istakli, poslata jedinstvena poruka da niko nije jači od države i da odredbe pravnog sistema moraju važiti za sve bez izuzetka.

U zajedničkom saopštenju premijera i predstavnika parlamentarne većine, ističe se da „ko nije spreman da istraje na tom putu nije ni dostojan povjerenja koje su nam dali građani 30. avgusta 2020. godine“.

Sastanku su pored premijera Krivokapića, prisustvovali Slaven Radunović iz DF-a, Momo Koprivica iz Demokratske Crne Gore, Miloš Konatar iz GP URA, Branko Radulović iz PZP-a, Dragan Ivanović iz SNP-a, Maksim Vučinić iz Radničke partije, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore i Srđan Pavićević iz CIVIS-a.

Podsjetimo, Miloš Konatar iz URE ranije je kazao da će ta partija na sastanku insistirati da se raspravlja o izboru novog Tužilačkog savjeta. Istakao je da je to najhitnija tema bez koje nema dalje priče o reformskim procesima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve