Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: “Ako je išta dobro od toga što smo pobijedili, to je što Dritana jure đevojke”

Na sastanak su došli lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojović, kao i predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković.

Mandatar i nosioc liste koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić održao je danas sastanak sa predstavnicima tri koalicije nove vlasti. Tema  sastanka je bila konačno formiranje vlade. Susret je počeo minutom ćutanja povodom smrti mitropolita crnogorsko-primorskog SPC Amfilohija.

Sastanak Krivokapića i nove većine počeo minutom ćutanja za Amfilohija, FOTO: Pobjeda

Na sastanak su došli lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojović, kao i predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković.

Ispred koalicije “Crno na bijelo” stigli su lider Dritan Abazović i izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić. Sastanku prisustvuju i Miodrag Lekić i Momo Koprivica ispred koalicije “Mir je naša nacija”.

Lider GP URA je ocijenio da je sastanak bio odličan te da su svi učesnici zadovoljni.

“Mandatar je predlagao koncept ekspertske vlade. Očekujem da tamo ne bude političara. Imamo visoki stepen saglasnosti. Dali smo mu povjerenje i mislim da će on izabrati odgovarajuće ljude i što prije formirati vladu. Predlog mandatara je da u parlamentu do 8. novembra iznese plan a onda kreće procedura zakazivanja Skupštine”, kazao je Abazović.

Medijima se kratko obratio i lider DNP-a Milan Knežević navodeći da “ako je išta dobro od toga što smo pobjedili na ovim izborima, onda je to što Dritana jure đevojke”.

 

Mandatar bi do 8. novembra trebao da iznese svoj plan na parlamentu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Fridoom
30.10.2020-14:27 14:27

A tebe moj Milane niko ne juri bez Udba.

gagi
30.10.2020-16:49 16:49

Evo sam se primakao osmoj deceniji zivota,vidio sam svega i svasta,ali jos ne vidjeh da su se slozili “rogovi u vrecu”tako da je ovaj skup samo jos jedan cirkus.Aj sa srecom,da je vjecna Crna Gora.

Milica
31.10.2020-11:58 11:58

Nimalo nije duhovit…nije trenutak za to