Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Zašto nijedan glas na izborima ne treba dati Uri i Abazoviću: Jednom ko izda, vazda će izdati

Da na izborima ne bi pobijedili protivnici Crne Gore, potrebno je, slobodno i demokratski, glasati za državotvorne suverenističke partije i koalicije koje su opozicija ovoj sramotnoj vlasti i anticrnogorskom i antievropskom sluganskom režimu

Piše: Novak Adžić

Sjetimo se, upozoravao je Dritana Abazovića, nakon parlamentarnih izbora 2020, njegov profesor i mentor na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu dr Esad Zgodić (kod koga je on, koliko nam je poznato, diplomirao, magistrirao i pod njegovim mentorstvom doktorirao) da ne ide u koaliciju sa velikosrbima i klero-četnicima i da sa njima tada ne formira vlast.

Ali, avaj, nije ga Abazović ispoštovao, odnosno, nije uvažio i prihvatio njegovo mudro i dobronamjerno mišljenje, preporuku, savjet.

Rekao mu je tada nekadašnji mentor profesor Zgodić, kako je sam svjedočio u jednoj televizijskoj izjavi: “Dritane, ako se dograbe vlasti umjesto DPS-a fanatizirani klerikalci, nacionalisti itd. nestaće vam Crne Gore”.

Ali, Dritan je 2020. godine uradio potpuno suprotno od savjeta nekadašnjeg profesora i otišao u koaliciju s klero-nacionalistima, pa formirao vlast s njima. Crna Gora je tako dovedena do ivice opstanka i to pogrešnom politikom ranije Vlade Zdravka Krivokapića, u kojoj je potpredsjednik bio Abazović, a onda i nadasve pogrešnom i štetnom za Crnu Goru politikom, bolje reći politikom i ideologijom sa katastrofalnim učincima, Vlade na čije čelo je Abazović potom došao.

Pala je zatim u parlamentu i Abazovićeva Vlada, ali odlazeći premijer u tehničkom mandatu nastavio je da na autokratski način vodi politiku koja je usmjerena protiv vitalnih državnih i nacionalnih interesa Crne Gore, a u korist onih stranih i domaćih struktura koje djeluju maligno u kontinuitetu protiv njene nezavisnosti, sekularnog društva i evropskih vrijednosti.

Ali, spasiće se Crna Gora od Dritana i klero-nacionalista, sa kojima zdušno koalira.

Pobijediće ih na izborima Crna Gora! Jer, Crnu Goru nikad niko pobijedio nije. Ako je i privremeno padala, doživljavala lomove kroz istoriju, Crna Gora je vazda ustajala i uvijek pobjeđivala. Pobijediće i danas sve protivnike!

Zato – nijedan glas za URU i Dritana Abazovića na predstojećim lokalnim izborima.

Jer, jednom ko izda, vazda će izdati! Šarlatanima, feloncima i farisejima ne treba vjerovati, a još manje oslanjati se na njih.

Poznata je maksima i činjenica da niko nikoga ne mrzi tako kao izdajnik izdanu domovinu i da je isljučena mogućnost pomirenja izdajnika s izdanom domovinom.

Da na izborima ne bi pobijedili protivnici Crne Gore, potrebno je, slobodno i demokratski, glasati za državotvorne suverenističke partije i koalicije koje su opozicija ovoj sramotnoj vlasti i anticrnogorskom i antievropskom sluganskom režimu.

Potrebno je i poželjno radi dobra Crne Gore u Podgorici glasati za koaliciju “Svi za naš grad”, koju predvodi dr Ivan Vuković, kao što je neophodno glasati za građanske koalicione demokratske suverenističke liste i partije u drugim opštinama u kojima se u nedjelju održavaju lokalni izbori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
18.10.2022-22:36 22:36

Pa da se zna Abazovic je kod ovog profesora Zgodica diplomirao I dr, ali su mu to omogucila srbijandka BIA , to svo Sarajevo zna!

Pe Pera
19.10.2022-13:10 13:10

Pa da je pristao na peti dio sverca, i da je sa milom u koaliciju, svi bi bili srecni sem gladnog naroda…. Tako je reka profesor iz Sarajeva, danas mi pricao !